ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε με προπόνηση το Άπελντοορν και πάει Ρουμανία- Ατομικό ο Κρέσπο, επέστρεψε ο Ελ Καντουρί

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στο Άπελντοορν για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του και ετοιμάζεται να αναχωρήσει από το Αϊντχόβεν για το Κλουζ τη Ρουμανίας όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική Ουνιβερσιτέα την Παρασκευή στις 21:00.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

για την τελευταία προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους στην οποία συμμετείχε κανονικά ο Ελ Καντουρί, ενώ έκανε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης ο Κρέσπο:

Την τελευτάια του προπόνηση στο Άπελντοορν, στο πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ το πρωί της Πέμπτης (11.07).

Το τεχνικό επιτελείο με τους ποδοσφαιριστές δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, με πολλές από τις ασκήσεις να είναι αφιερωμένες και στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς πρόβλημα.

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το απόγευμα από το Αϊντχόβεν για το Κλουζ, όπου την Παρασκευή (12.07) θα αντιμετωπίσει την τοπική Ουνιβερσιτέα σε φιλική αναμέτρηση και στη συνέχεια θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα