ΠΑΟΚ - Άρης: Απόψε το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο "Παλατάκι"

Στη Θεσσαλονίκη και το PAOK Sports Arena θα στραφούν σήμερα τα φώτα λόγω του μεγάλου ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League,

στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής (18:30).

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, ωστόσο και οι δύο αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ουσμάν Κρουμπάλι, ενώ από την άλλη , ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έχει στη διάθεσή του τον Κουάμε Βον, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κιθ Μπένσον.

"Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Όσοι το έχουν ζήσει ξέρουν πόσο σημαντικό είναι. Νομίζω ότι δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες ή τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο η επιθυμία για τη νίκη, η διάθεση και η ενέργεια και μετά μπαίνουν στην εξίσωση οι τακτικές και όλα τα υπόλοιπα.

Εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μας για να πάρουμε μία νίκη που θα είναι πολύ σημαντική και για μας, αλλά και για τον κόσμο μας. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στο ξεκίνημα της σεζόν και ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία θα είναι η έδρα.

Παίζει ρόλο, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, χρειαζόμαστε και θέλουμε την συμπαράστασή τους, σε κόσμια πλαίσια, να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας, να δώσουν ώθηση στους παίκτες, ώστε να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη", τόνισε για το ντέρμπι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Από την άλλη ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέφερε:

«Ξέρουμε ότι θα πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα αυτοί οι αγώνες έχουν ιδιαίτερη σημασία. Όποιος τους έχει ζήσει, το καταλαβαίνει. Δεν έχει σημασία αν οι ομάδες προέρχονται από νίκες ή έχουν χάσει την προηγούμενη αναμέτρηση. Σε αυτό το ματς όλοι οι παίκτες μπαίνουν με θέληση και πάθος να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό θα μας κάνει καλό, γιατί θα παίξουμε σε ένα περιβάλλον που θα είναι εχθρικό για μας. Θα προσπαθήσουμε συγχρόνως να ελέγξουμε τον ρυθμό και να βάλουμε τα θετικά μας στοιχεία στο παιχνίδι. Παίζοντας με επιμονή, μυαλό, υπομονή και πάθος μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

11/11

16:30 Λαύριο – Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ1)

16:30 ΓΣΛ Φάρος – Τρίκαλα (ΕΡΤ1)

16:30 Προμηθέας – Κύμη (ΕΡΤ1)

17:00 ΑΕΚ – Κόροιβος (CosmoteSport4)

18:30 ΠΑΟΚΑρης (ΕΡΤ1)

12/11

17:00 ΠανιώνιοςΠαναθηναϊκός (ΕΡΤ1)

18:00 Ολυμπιακός – Ρέθυμνο (CosmoteSport4)

Keywords
Τυχαία Θέματα