Π. Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και επίσημα ουρά των ΑΝΕΛ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και επίσημα ουρά των ΑΝΕΛ» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Όπως σημείωσε ο κ. Χρηστίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 «αυτός που πραγματικά κρατάει τα γκέμια αυτής της κυβέρνησης είναι ο κ. Καμμένος».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής παρατήρησε ότι ο κ. Κοτζιάς «είναι ο δεύτερος υπουργός που νιώθει ακάλυπτος από τον Πρωθυπουργό

μετά τον κ. Φίλη, την ίδια στιγμή μάλιστα που η μισή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην ίδια γραμμή». Διερωτήθηκε παράλληλα «ποια θα είναι η εξέλιξη στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος που ηγείται ο κ. Τσίπρας, όταν βλέπουν αυτά τα πράγματα».

«Όσα είπε κι έκανε ο κ. Καμμένος στις ΗΠΑ προσβάλλουν την εθνική αξιοπιστία κι αξιοπρέπεια. Ο κ. Τσίπρας καλύπτει τον κ. Καμμένο που έχει επίσης προσβάλλει επανειλημμένως τους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία. Και φυσικά προσβάλλει και την Ελλάδα με τη στάση του και τη συμπεριφορά του, από την πρώτη στιγμή που ίδρυσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ίσως και νωρίτερα» ανέφερε.

Η ουσία, πρόσθεσε, «είναι ότι ο κ. Κοτζιάς ένιωσε ακάλυπτος μπροστά στις καταγγελίες που έκανε ο κ. Καμμένος για τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών, παραιτήθηκε κι αυτό έχει αφήσει την κυβέρνηση αδύναμη μπροστά στις εξελίξεις που η ίδια πυροδότησε με το Σκοπιανό».

Σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο κ. Χρηστίδης είπε ότι «το να συγκρίνουμε την ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου για το τρένο με αυτή που είπε ο κ. Τζανακόπουλος είναι σαν να συγκρίνουμε το Champions League με τη Γ’ Εθνική».

Για την επέτειο της νίκης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του ’81, ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε πως «όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα την τελευταία χρονική περίοδο επιβεβαιώνουν ότι η μεγάλη προοδευτική παράταξη εκφράστηκε από το ΠΑΣΟΚ και στην πορεία του σήμερα και μέσω του Κινήματος Αλλαγής».

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες. Να αφήσουν την κυβέρνηση που κάνει κουμάντο ο Πάνος Καμμένος και να επιστρέψουν εδώ μαζί μας. Για να δημιουργήσουμε μία μεγάλη προοδευτική παράταξη η οποία θα βοηθήσει την Ελλάδα να βγει οριστικά και αμετάκλητα από την κρίση» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα