Όλα όσα μπορείτε να κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και... τα πέριξ!

Διανύουμε το προτελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου και πολλοί Θεσσαλονικείς εγκαταλείπουν την πόλη από την Παρασκευή για να περάσουν το Σαββατοκύριακο κοντά στις παραλίες.

Το Thestival επέλεξε και σας παρουσιάζει εκδηλώσεις και για όσους μείνουν εντός των τειχών αλλά και για όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν... στα πέριξ και αναζητούν ενδιαφέρουσες επιλογές διασκέδασης, πέρα από τις βουτιές!

Διαβάστε κι επιλέξτε:

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Rigatoni LIVE

Cooking Festival στο Navona

Η εκλεπτυσμένη γεύση του κλασσικού Ριγκατόνι κατακλύζει τις νύχτες μας στην αγαπημένη Piazza του Navona.
Το δημοφιλές ζυμαρικό που ξεκίνησε από τη Ρώμη και αποτελεί το διασημότερο πιάτο της Σικελίας αποτελεί το βασικό υλικό του Executive Chef του Μakedonia Palace Σωτήρη Ευαγγέλου!

Τρεις λαχταριστές συνταγές μαγειρεύονται ζωντανά μπροστά μας κάθε βράδυ στο Navona, με το άρωμα της αυθεντικής ιταλικής τρούφας να κατακλύζει τη νέα παραλία, τον τρυφερό τόνο, την κάππαρη και την ακαταμάχητη μπολονέζ κοτόπουλου να ολοκληρώνουν τον κύκλο των επιτυχημένων Live Cooking Festivals του Navona.

Από την Πέμπτη 20 Ιουλίου και κάθε βράδυ έως και το Σάββατο 22 Ιουλίου απολαμβάνουμε παρέα κάθε πιρουνιά Ριγκατόνι στην open kitchen της δικής μας Μικρής Ιταλίας. Δοκιμάζουμε και τα τρία πιάτα για να βρούμε το αγαπημένο μας είτε στη βόλτα μας στην νέα παραλία σε take away είτε στην piazza του Navona παρέα με κάποιο άλλο πιάτο του ανανεωμένου καλοκαιρινού menu του εστιατορίου και φυσικά συνοδεία ενός δροσερού aperol spritz.

Δοκιμάστε:

- Ριγκατόνι καρμπονάρα με τρούφα
- Ριγκατόνι με τόνο, ελιές, κάππαρη, μαϊντανό και κρεμμυδάκι
- Ριγκατόνι με μπολονέζ κοτόπουλου

DJ set by:
Γιώργο Τσακιρόπουλο (Πέμπτη)
Vasso Vlahopoulou (Παρασκευή)
Marios M (Σάββατο)

Info:

Rigatoni LIVE Cooking Festival
Έναρξη: Πέμπτη 20.07.17 στις 20:00
Λήξη: Σάββατο 22.07.17 στις 23:00
Κρατήσεις: 2310 897 444

*Τιμή Ριγκατόνι στο εστιατόριο 7 ευρώ / Take Away 5 ευρώ

Μουσικές βραδιές στα μνημεία της πόλης

Μουσικές βραδιές, στα μνημεία της Θεσσαλονίκης διοργανώνονται μέσα στον Ιούλιο.

Το διάστημα 19 – 25 Ιουλίου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στη Ρωμαϊκή Αγορά και το Βυζαντινό Λουτρό.

Αναλυτικά:

Μουσείο & Ωδείο Ρωμαϊκής Αγοράς, Βυζαντινό Λουτρό
St George International Music Festival & Academy
Κύκλος συναυλιών που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Μουσική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

- Σάββατο 22 Ιουλίου 2017, Μουσείο Ρωμαϊκής Αγοράς, 20:00 – Antonio Vivaldi, Il virtuoso di Venezia

Οι «Τέλειοι Ξένοι» με ελεύθερη είσοδο στην Πολίχνη

Συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ της Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά (Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 1, Πολίχνη, Πάρκο Θερινού Σινεμά), που συμπληρώνει αυτό το καλοκαίρι 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του!

Η ταινία παραγωγής 2016, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, θα προβάλλεται με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ έως την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρα προβολής 21.30.

Ο Αθερίδης στηρίζεται στην ιταλική ταινία «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε, σεναριογράφου και σκηνοθέτη εμπορικών κωμωδιών, ο οποίος κατάφερε μέσα στο 2016, με αυτή την έξυπνη σάτιρα της σύγχρονης μικροαστικής ηθικής και συμπεριφοράς, να ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια θεατές στην Ιταλία και απέσπασε τα βραβεία Ντονατέλο (τα ιταλικά Όσκαρ) καλύτερης ταινίας και σεναρίου.

Μια παρέα, με μακρύ παρελθόν μεταξύ τους, βρίσκονται μαζεμένοι όταν σκέφτονται ένα παράξενο, όσο κι επικίνδυνο παιχνίδι: τοποθετούν τα smartphone τους στο τραπέζι και μοιράζονται τα μηνύματα και τις κλήσεις που έλαβαν την ίδια ημέρα, κάτι σαν ηλεκτρονική ρωσική ρουλέτα. Αλλά κανείς τους δεν είναι απόλυτα «αθώος», και η χαρούμενη παρέα φίλων βρίσκονται εμπρός σε ένα χάος ερωτηματικών, που δεν αφορούν μονάχα τον έρωτα και την προδοσία.

Προβολές: ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7 – ΚΥΡΙΑΚΗ 23/7 στις 21:30

Thessbrunch by the sea

Το τελευταίο thessbrunch της σεζόν είναι φυσικά...άκρως καλοκαιρινό! Το ξενοδοχείο Golden Star σερβίρει το πρώτο thessbrunch by the sea στην παραλία Περαίας, συνδυάζοντας μοναδικά γεύση και καλοκαιρινή δροσιά πλάι στο κύμα.

Φοράμε τα μαγιώ μας και τα παρεό μας για μια διαφορετική και άκρως καλοκαιρινή εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Άλλωστε αυγά ποσέ με τα πόδια βυθισμένα στην άμμο μια φορά προσφέρονται και αυτή είναι η Κυριακή 23 Ιουλίου, στο thessbrunch by the sea.

Menu:

Τάρτα με ημίλιαστη ντομάτα 4,50 €
Benedict 2 αυγά ποσέ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί με ζαμπόν και σάλτσα Ολαντέζ 6,00 €
Αυγά στραπατσάδα (με φρέσκια τριφτή ντομάτα και φέτα) σε φωλιά από φρυγανισμένο κουλούρι Θεσσαλονίκης 5,50 €
Pancakes με μπανάνα και σιρόπι καφέ 5,00 €
Αυγόφετες με ταχίνι και μέλι 4,50 €

Info:

Golden Star, Περαία Θεσσαλονίκης

Π. Κουντουριώτου 73

RSV: 2392 022755

ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ:

Το Ψέμα στα Νέα Μουδανιά

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί.
Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ.
Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς.
Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα.
Θα το πει στη Λωράνς;
Πώς θα κυλήσει η βραδιά;

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και o Κωνσταντίνος Κάππας θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών.

Info:

Φεστιβάλ Θάλασσα, Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών

Έναρξη Παράστασης: 21.30

Επτά Επί Θήβας στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων

Η εξαιρετικά δυνατή πολιτική τραγωδία του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Λιθουανού Τσέζαρις Γκραουζίνις και σε μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα, θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, στην Καβάλα.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ερμηνεύει τον ρόλο του Ετεοκλή, η Κλειώ Δανάη Οθωναίου την Αντιγόνη, η Ιώβη Φραγκάτου την Ισμήνη, ο Γιώργος Καύκας τον Άγγελο, ο Αλέξανδρος Τσακίρης τον Κήρυκα και μαζί τους 14μελής χορός ηθοποιών.

Λίγα λόγια για το έργο

Η σύγκρουση των δύο γιων του Οιδίποδα είναι το θέμα των «Επτά επί Θήβας». Μετά την αποκάλυψη των φρικτών πράξεών του, ο Οιδίποδας άφησε τον θρόνο στους δύο γιους του, τον Ετεοκλή και τον Πολυνείκη. Εκείνοι συμφώνησαν να κυβερνούν τη Θήβα εναλλάξ. Ωστόσο, όταν ήρθε η σειρά του Πολυνείκη να αναλάβει την εξουσία, ο Ετεοκλής δεν τήρησε την υπόσχεσή του. Αυτό προκάλεσε την οργή του Πολυνείκη, ο οποίος συμμάχησε με τον βασιλιά του Άργους Άδραστο και οργάνωσε εκστρατεία εναντίον της Θήβας. Επτά αρχηγοί από κάθε ένα από τα δύο αντίπαλα στρατεύματα παρατάχτηκαν εκατέρωθεν των επτά πυλών της πόλης. O Ετεοκλής και ο Πολυνείκης κατέληξαν να βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλο στην έβδομη πύλη.

Ο Ετεοκλής είναι ο μοναχικός κεντρικός ήρωας της τραγωδίας. Η Θήβα βρίσκεται σε ασφυκτική κατάσταση πολιορκίας κι εκείνος προσπαθεί να οργανώσει την αντεπίθεση, σε μια μάχη καταδικασμένη να καταλήξει χωρίς πραγματικό νικητή.

22 Ιουλίου – Καβάλα, Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων (Διεθνές Φεστιβάλ Φιλίππων & Θάσου), στις 21.30.

"Piaf the show" στο Αρχαίο Θέατρο Δίου

Η παράφορη και γοητευτική ζωή της κορυφαίας Γαλλίδας ερμηνεύτριας ξετυλίγεται σε ένα οπτικοακουστικό θέαμα, που έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες των τελευταίων ετών: το PIAF! THE SHOW, που αποθεώθηκε από 10 χιλιάδες θεατές σε 2 sold out παραστάσεις στο Ηρώδειο το περυσινό καλοκαίρι, αφηγείται τον πολυκύμαντο βίο του θρυλικού «Σπουργιτιού», της μοναδικής Edith Piaf, μέσα από τα τραγούδια της που έγραψαν ιστορία.

Από τον υπόκοσμο και τα κακόφημα μπαρ της Μονμάρτης ως τη μεγαλοπρεπή σκηνή του Olympia Hall, η παράσταση –που εμπνέεται από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Ζωή σαν τριαντάφυλλο– προσκαλεί τους θεατές σε ένα ταξίδι σε μια ολόκληρη εποχή, φιλοτεχνώντας το πορτρέτο μιας καλλιτέχνιδας που έχει περάσει πια στη σφαίρα του μύθου. Οι αλησμόνητες μελωδίες της Piaf συνοδεύονται από προβολές ανέκδοτου φωτογραφικού υλικού, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τον ρόλο και τα τραγούδια του «Σπουργιτιού» ερμηνεύει ένα από τα λαμπρότερα ταλέντα του γαλλικού τραγουδιού, η Anne Carrere, η οποία έχει χριστεί «κληρονόμος της μουσικής της Piaf» και «η ωραιότερη φωνή που τραγούδησε το ρεπερτόριο της Piaf τα τελευταία πενήντα χρόνια».

Η παράσταση έκανε την πρεμιέρα της στις αρχές του 2015, τιμώντας την επέτειο των εκατό χρόνων από τη γέννηση της Piaf. Έκτοτε έχει περιοδεύσει σε τριάντα χώρες συναντώντας ενθουσιώδη υποδοχή από κοινό και κριτικούς, ενώ έχει θριαμβεύσει με sold out εμφανίσεις στις μεγαλύτερες αίθουσες του κόσμου – μεταξύ άλλων δύο sold out αποθεωτικές παραστάσεις στο Ηρώδειο το 2016, στο Barbican του Λονδίνου, στο Théâtre Municipal de Rio, στο Symphony Space του Broadway και στην Όπερα της Νίκαιας. Εκτός από τις παραστάσεις κάτω από τον Παρθενώνα, ξεχωριστή περίσταση υπήρξε η παρουσίασή της στο Théâtre Dejazet του Παρισιού στις 19 Δεκεμβρίου του 2015, ακριβώς στα εκατοστά γενέθλια της Piaf, ενώ μια ακόμα λαμπρή στιγμή ήταν η παράσταση της 6ης Ιανουαρίου 2017 στο κατάμεστο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στη συμπλήρωση εξήντα χρόνων από την ιστορική συναυλία της Piaf στον ίδιο χώρο (6 Ιανουαρίου 1957).

Η επιτυχία του PIAF! THE SHOW συνοψίζεται στα λόγια του Charles Dumont, συνθέτη του «Non, je ne regretterien» και δεκάδων άλλων σπουδαίων τραγουδιών της Piaf: «Είναι η καλύτερη παράσταση που έγινε ποτέ για τη ζωή της Edith Piaf»!

Σάββατο 22 Ιουλίου: Αρχαίο Θέατρο Δίου, στις 21.30.

Bahia Beats – Food & Music Weekend

Το Bahia Beach Bar σε συνεργασία με το SoulFood Thessaloniki παρουσιάζει ένα διήμερο γεμάτο μουσικές, γεύσεις, χορό και φαγητό.

Ένα διήμερο party στην μοναδική παραλία της Ακτής Ζωγράφου συνοδευόμενο από ένα ειδικό κατάλογο φαγητού που θα επιμεληθεί τοSoulFood Thessaloniki και DJ sets από το Street Outdoors Soundsystem, και τους Chris Ex, C.Senior και Demis S.

Σάββατο 22 Ιουλίου
– Street Outdoors Soundsystem

Κυριακή 23 Ιουλίου
– Chris Ex
– C. Senior
– Demis S

Ιnfo:

Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Ιουλίου
Bahia Beach Bar
Ακτή Ζωγράφου, ΧαλκιδικήΏρα έναρξης: 15.00
Είσοδος Ελεύθερη

Agent Greg @Talgo Beach Bar

O Agent Greg είναι ένας από τους πιο γνωστούς djs και παραγωγούς της ελληνικής dance μουσικής σκηνής, με πολλές εμφανίσεις και εκτός συνόρων. Είναι από τους λίγους Έλληνες καλλιτέχνες που εμφανίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε μεγάλα clubs του εξωτερικού και έχει καταφέρει να γοητεύσει το ευρωπαϊκό κοινό, αλλά και το κοινό της Αυστραλίας και της Αμερικής με το μοναδικό του στυλ και τη θετική του ενέργεια.

Πάντα ένα βήμα μπροστά και με πάθος που δε σβήνει ποτέ, η δημιουργικότητα και το ταλέντο του, τον καθιέρωσαν σαν dj και παραγωγό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την εμφάνισή του στα καλύτερα clubs της Ελλάδας, αρχής γενομένης το 2005 στο παγκοσμίου φήμης Cavo Paradiso.

To 2007, μετακομίζει στο Paradise Club ως resident, όπου και έπαιξε δίπλα σε ονόματα όπως οι David Guetta, Armin Van Buuren, Avicii, Erick Morillo και Swedish House Mafia.

Info:

Σάββατο 22 Ιουλίου στις 22:00
Talgo Beach Bar
Βουρβουρού, Χαλκιδική
Κρατήσεις: 6983 701702

Tropical Discoteq

Το Tropical Discoteq για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να μας μεταδώσει το μαγικό groove που κάνει το Παρίσι να χορεύει ασταμάτητα!

To «Tropical Discoteq» θα φιλοξενηθεί στο Maori Beach Bar στη Χαλκιδική για ένα τριήμερο φεστιβάλ από 21 έως 23 Ιουλίου.

Όντας το μουσικό αυτί του Radio Nova, ο Emil Omar αποφάσισε πριν επτά χρόνια ότι ήρθε ο καιρός να μοιραστεί την αγάπη του για την «τροπική» μουσική κι εκτός ραδιοφώνου, σε άμεση επαφή με τον κόσμο μέσω ενός μηνιαίου πάρτι. Ετσι γεννήθηκε το «Tropical Discoteq» που προκάλεσε έκρηξη στην παριζιάνικη νυχτερινή ζωή, προσελκύοντας εκατοντάδες χορευτές τις βραδιές της Τρίτης, στο υπέροχο Pavillion du Lac στο πιο γοητευτικό πάρκο του Παρισιού, το Buttes Chaumont. Εκεί αναμιγνύει μουσικές από τις Γαλλικές Αντίλλες, τη Λατινική Αμερική και την Αφρική και φέρνει κοντά διαφορετικές γενιές χορευτών, όπου κουνιούνται μαζί στους ρυθμούς της Soca, Merengue, Calypso, Soukous, Samba, Reggae, Mambo, Highlife και Salsa.

Μετά από σχεδόν εκατό εκδόσεις το «Tropical Discoteq» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα πλαισιωμένο από κορυφαίους συλλέκτες και DJs του είδους για να μας μεταδώσει το μαγικό groove που κάνει το Παρίσι να χορεύει ασταμάτητα!

Info:
21, 22 & 23 Ιουλίου 2017
Maori Beach Bar
Ακτή Πύργος, Γομάτι, Χαλκιδική

SunSet Beach Party : Alexandros Christopoulos @ Molos On The Beach

Την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα o Molos On The Beach παρουσιάζει για πρώτη φορά
τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο για ένα μοναδικό Sun:Set Beach Party, με αφορμή τη νέα του συλλογή «Sun:Set 5» που κυκλοφορεί σε διπλό CD από την Cobalt Music και βρίσκεται στο No.1 στο επίσημο album sales chart της IFPI

Κρατήσεις : 693 731 1811

Έναρξη: 16.00

Alexandros Christopoulos
Ραδιοφωνικός Παραγωγός στo Βest Radio 92.6,
Compiler των gold sellers CD compilations Sunset & Sunrise?, ?La Suite?

Eμπνευστής των hotel events (www.hoteling.gr) στην Ελλάδα, με αμέτρητα sold out events και συνεργασίες Tom Ford, Prada, Vogue, Louis Vuitton, MTV, Giorgio Armani, Nobu, Nikki Beach, Fashion TV, Conde Nast Traveller, Playboy Dior, Cartier, Van Clef & Arpels.
Το 2008 ήταν υποψήφιος στους Άντρες της Χρονιάς? του Status, ενώ το 2009 ψηφίστηκε ένας από τους 5 καλύτερους DJ?s στην Ελλάδα στα Best DJ Awards.

H Dee Dee Bridgewater επιστρέφει στη σκηνή του Sani Festival

H Dee Dee Bridgewater επιστρέφει στη σκηνή του Sani Festival, έχοντας προηγουμένως επιστρέψει ερμηνευτικά στην πατρίδα της, το Μέμφις του Τενεσί.

Γεννημένη στην πόλη που είναι γνωστή για την επίδρασή της στην αμερικανική κουλτούρα, μέσω της μουσικής αλλά και του αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα των Αφροαμερικανών, η Dee Dee Bridgewater είναι κι αυτή μέρος της αμερικανικής κληρονομιάς. Κατά τη διάρκεια μιας πολύπλευρης καριέρας τεσσάρων δεκαετιών, η εμβληματική αυτή τραγουδίστρια, βραβευμένη με Grammy και Tony, έχει ανέλθει στο ανώτερο ερμηνευτικό επίπεδο χάρη στη μοναδική χροιά της φωνής της και της ξεχωριστής σκηνικής της παρουσίας.

Αφότου μετακόμισε στο Φλιντ του Μίσιγκαν, περνούσε τις νύχτες της παιδικής της ηλικίας ακούγοντας μουσική από τον WDIA, τον πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό στη χώρα που έπαιζε αποκλειστικά έγχρωμη μουσική. Εκεί δούλευε ο πατέρας της ως Dj, με το ψευδώνυμο “Matt the Platter Cat”.

Το καινούργιο άλμπουμ της, ηχογραφημένο στα φημισμένα Royal Studios του Willie Mitchell, που θα κυκλοφορήσει εντός του 2017 σε διανομή της OKeh Records/Sony Masterworks, δεν δείχνει μόνο την επιστροφή στις ρίζες της, αλλά προσφέρει και μια πρωτοποριακή “ανακατασκευή” της μπλουζ με κλασικά R&B κομμάτια. Στην παραγωγή του έχει συμβάλλει ο Kirk Whalum, στενός φίλος της Dee Dee από το Μέμφις, που μαζί έχουν δημιουργήσει ένα άλμπουμ με επιτυχίες όπως τα “Why? (Am I Treated So Bad)” από τους Staples Singers, “I’m Going Down Slow” και “Don’t Be Cruel”, μεταξύ άλλων.

Η DeeDeeBrisgewater πρωτοεμφανίστηκε στο πλαίσιο του Sani Festival το 2000 με το τρίο της, αλλά και το 2007. Τη δεύτερη αυτή φορά σε ένα πρόγραμμα worldmusic βασισμένο στις αφρικανικές της ρίζες.

Info:

Κυριακή 23 Ιουλίου στις 21:30
Sani Resort

Γενική Είσοδος: 20€- Είσοδος αριθμημένης θέσης: 30€

Keywords
θεσσαλονικη, μπορειτε, τζενη καρεζη, θοδωρής αθερίδης, edith piaf, beach bar, cavo paradiso, david guetta, tom ford, louis vuitton, giorgio armani, live, cooking, festival, piazza, chef, νέα, set, music, εταιρεία, καλοκαιρι, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, ηλεκτρονική, δευτερα, κυριακη, golden, star, sea, info, θεατρο, μετάφραση, καβαλα, ηρωδειο, olympia, rio, space, food, beach, party, djs, dance, στυλ, ελλαδα, club, david, house, mafia, tropical, radio, nova, καιρος, βομβα mall, reggae, sun, hotel, ford, prada, vogue, louis, vuitton, mtv, armani, fashion, playboy, dior, status, royal, studios, μπλουζ, singers, κινηση στους δρομους, νικητης master chef, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, ψωμι συνταγη, θερινη ωρα, η ημέρα της γης, αλλαγη ωρας 2013, μετάφραση, νικητη, θερινο σινεμα, χωρες, ηλεκτρονική, το θεμα, αφρικη, βημα, γυναικα, εβδομη, θαλασσα, θεμα, θηβα, ιταλια, ιταλικα, μουσικη, ντοματα, ονοματα, πλαισιο, προγραμμα, πυλη, ρωμη, σινεμα, σμαραγδα καρυδη, σφαιρα, τραγουδια, χαλκιδικη, χορος, ψεμα, ψωμι, ωρα, armani, dior, ford, louis vuitton, mtv, music, olympia, prada, radio, rio, star, vogue, αγαπη, αυγα, αγορα, αθεριδης, αμερικη, αποκαλυψη, αρωμα, ατμοσφαιρα, αυτι, αφορμη, βραδια, βραδυ, βρισκεται, φαγητο, γευση, δαναη, δευτερα, διαστημα, δειχνει, διημερο, διπλο, εγινε, ευρω, εκρηξη, εκστρατεια, ενεργεια, εμφάνιση, εξηντα, εποχη, επτα, επιτυχια, ερχεται, εταιρεία, ετων, ζευγαρια, ζωη, ζωγραφου, ιδια, ιδιο, ισμηνη, θοδωρής αθερίδης, θοδωρης, καρμποναρα, εκδοσεις, κυμα, λογια, μελι, μηνυματα, μπλουζ, μικρο, μνημεια, μπανανα, ξενοδοχειο, οπερα, παθος, παρουσιαση, παρισι, πεμπτη, πιατα, ρολο, σατιρα, σαββατο, σεζον, σειρα, σιροπι, σκηνοθεσια, στυλ, συγχρονο, ταχινι, τζενη καρεζη, τραγουδιστρια, τρια, τριημερο, φεστιβαλ, φυσικα, φωλια, φωνη, φορα, χαος, χρονικα, ωδειο, κωνσταντινος, αντρες, beach, dance, sun, cavo paradiso, chef, club, cooking, david guetta, δικαιωματα, djs, david, edith piaf, εμφανισεις, royal, fashion, food, festival, γευσεις, giorgio armani, golden, house, ηρωας, hotel, χωρα, piazza, beach bar, χροια, κυριακη, louis, mafia, μεινει, μια φορα, μπροστα, οργη, παιχνιδι, ποδια, party, reggae, ρωσικη ρουλετα, studios, set, σκηνη, singers, space, status, ταξιδι, tom ford, τριαντα, tropical, θηβας, υλικο, υπεροχο, vuitton, ξεκινησε, sea, ζαμπον, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα