Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Το Mamma Mia επιστρέφει! Όλο το λαμπερό καστ της πρώτης ταινίας μαζί με νέα, ταλαντούχα παιδιά, έρχονται με ορμή να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα και το Bookshop, το οποίο είναι

βασισμένο στο best-seller της Πενέλοπε Φιτζέραλντ. Η ταινία μας μεταφέρει στην Αγγλία 1959, όπου μια νεαρή γυναίκα αποφασίζει, παρά την αντίθεση των κατοίκων, να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο σε μια μικρή επαρχιακή πόλη.

Mamma Mia! Here we go again

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όλο το λαμπερό καστ της πρώτης ταινίας μαζί με νέα, ταλαντούχα παιδιά, έρχονται με ορμή να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε! Στο νησί Καλοκαίρι, η Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ), η κόρη της Ντόνα (Μέριλ Στριπ), αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στο ξενοδοχείο και οι θρυλικές «Dynamos» μάς ταξιδεύουν σε παρόν και παρελθόν μέσα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΟΛ ΠΑΡΚΕΡ

Σενάριο: ΟΛ ΠΑΡΚΕΡ

Ηθοποιοί: ΑΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ, ΣΕΡ, ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ, ΤΖΟΥΛΙ ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΜΠΑΡΑΝΣΚΙ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΚΟΥΠΕΡ, ΑΜΑΝΤΑ ΣΕΪΦΡΙΝΤ, ΛΙΛΙ ΤΖΕΪΜΣ

Διάρκεια: 114 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΚΟΜΕΝΤΙ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

The Bookshop - Το Βιβλιοπωλείο της Κυρίας Γκριν

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Αγγλία 1959. Μια νεαρή γυναίκα αποφασίζει, παρά την αντίθεση των κατοίκων, να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Μια απόφασή που θα εξελιχθεί σε πολιτικό ναρκοπέδιο, με τους περισσότερους να βλέπουν στο πρόσωπό της έναν ανεπιθύμητο εχθρό. Εκθέτοντας τους κατοίκους σε ριζοσπαστικά αριστουργήματα της εποχής, όπως η «Λολίτα» του Ναμπόκοφ και το «Φαρενάιτ 451» του Ρέι Μπράντμπερι, προετοιμάζει το έδαφος της αφύπνισης για τη συντηρητική αυτή πόλη. Βασισμένο στο best-seller της Πενέλοπε Φιτζέραλντ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΙΖΑΜΠΕΛ ΚΟΪΞΕ

Σενάριο: ΙΖΑΜΠΕΛ ΚΟΪΞΕ

Ηθοποιοί: ΕΜΙΛΙ ΜΟΡΤΙΜΕΡ, ΜΠΙΛ, ΝΑΪ ,ΠΑΤΡΙΣΙΑ ΚΛΑΡΚΣΟΝ

Διάρκεια: 113 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα