Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Στο 24 ώρες προθεσμία, ο Τράβις, ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιού του. Δέχεται μια δελεαστική πρόταση από έναν πρώην συνάδελφο του για μια αποστολή, δέχεται πυρά και ξυπνάει σε ένα χειρουργικό κρεβάτι. Η συνέχεια σε μια συγκλονιστική περιπετέια.\

Στο Adrift θα παρακολουθήσουμε μια αληθινή ιστορία για τη δύναμη της

αγάπης και το ένστικτο της επιβίωσης, με την υπογραφή του Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ, σκηνοθέτη της συναρπαστικής περιπέτειας «Έβερεστ».

Τέλος πρεμιέρα κάνει σήμερα και το Tully με την Σαρλίζ Θερόν να πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας παντρεμένης γυναίκας με δυο παιδιά, και έγκυος στο τρίτο, που με μισή καρδιά δέχεται το καλοπροαίρετο δώρο του αδελφού της για «νυχτερινή νταντά», με την ελπίδα να ελαττώσει λίγο το στρες της καθημερινότητας της.

24 Hours To Live - 24 Ώρες Προθεσμία

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Τράβις, ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιού του.

Ένας παλιός του συνάδελφος τον πλησιάζει και του κάνει μια δελεαστική πρόταση με μεγάλο οικονομικό όφελος. Να αναλάβει μια επικίνδυνή αποστολή δολοφονίας για λογαριασμό ενός πανίσχυρου μυστικού οργανισμού.

Ο Τράβις θα δεχθεί την πρόταση αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του θα γίνει αντιληπτός με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από την Ιντερπόλ. Και ενώ νομίζει ότι όλα τελείωσαν ξυπνάει στο τραπέζι μια χειρουργικής αίθουσας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΪΑΝ ΣΜΕΡΖ

Σενάριο: ΡΟΝ ΜΙΤΑ, ΤΖΙΜ ΜΑΚΛΑΪΝ & ΖΑΚ ΝΤΙΝ

Ηθοποιοί: ΡΟΥΤΓΚΕΡ ΧΑΟΥΕΡ, ΙΘΑΝ ΧΟΚ, ΠΟΛ ΑΝΤΕΡΣΟΝ

Διάρκεια: 93 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΚΙΝΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Adrift - Μετά την Καταιγίδα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά το χτύπημα του πιο φονικού τυφώνα στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού, η Τάμι Όλντμαν (Σέιλιν Γούντλεϊ) ξυπνά στη μέση της θάλασσας για να βρει τον αρραβωνιαστικό της άσχημα τραυματισμένο και το σκάφος τους κατεστραμμένο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον ή να βγει από τον ωκεανό, καθώς το πλησιέστερο λιμάνι είναι 1.500 μίλια μακριά. Με τον χρόνο να την κυνηγά και τις μνήμες του δυστυχήματος να δυναμώνουν, η Τάμι πρέπει να βρει γρήγορα ένα τρόπο για να σώσει τον εαυτό της και τον άνδρα που αγαπά. Μια αληθινή ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και το ένστικτο της επιβίωσης, με την υπογραφή του Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ, σκηνοθέτη της συναρπαστικής περιπέτειας «Έβερεστ».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ ΚΟΡΜΑΚΟΥΡ

Σενάριο: ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΚΑΝΤΕΛ

Ηθοποιοί: ΣΑΜ ΚΛΑΦΛΙΝ, ΤΖΕΦΡΙ ΤΟΜΑΣ, ΣΕΪΛΙΝ ΓΟΥΝΤΛΕΪ

Διάρκεια: 97 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Tully

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στην ταινία «Tully», η Σαρλίζ Θερόν πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας παντρεμένης γυναίκας με δυο παιδιά, και έγκυος στο τρίτο, που με μισή καρδιά δέχεται το καλοπροαίρετο δώρο του αδελφού της για «νυχτερινή νταντά», με την ελπίδα να ελαττώσει λίγο το στρες της καθημερινότητας της. Η «νυχτερινή νταντά» φτάνει με την μορφή μιας όμορφης, ανεξάρτητης φοιτήτριας πανεπιστημίου που θα την βοηθήσει όχι μόνο να βρει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά αλλάζοντας εντελώς τη ζωή της με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΣΟΝ ΡΑΪΤΜΑΝ

Σενάριο: ΝΤΙΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΙ

Ηθοποιοί: ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΜΑΚΕΝΖΙ ΝΤΕΪΒΙΣ

Διάρκεια: 95 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2016

Είδος ταινίας: ΚΟΜΕΝΤΙ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα