Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Από σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Rampage, στο οποίο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε , , μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Ωστόσο ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας.

Παράλληλα πρεμιέρα κάνει ο "Γκαστόν ο Γκαφατζής" , το οποίο βασίζεται

στο ιστορικό κόμικ "Γκαστόν, ο γκάφας", το ο οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο γαλλικό περιοδικό «Le Journal de Spirou» στις 28 Φεβρουαρίου του 1957.

Ακόμα από σήμερα μπορείτε να δείτε την αισθηματική ταινία «Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου» , το οποίο είναι η αμερικανική εκδοχή της ιαπωνικής ταινίας «Song of the Sun».

Τέλος πρεμιέρα κάνει το Unlocked μια αστυνομική περιπέτεια με πλούσιο καστ και συμπαραγωγή τριών χωρών. Αγγλίας, Σουηδίας και ΗΠΑ. Πρωταγωνίστρια είναι η Άλις πρώην ανακρίτρια της CIA.

Rampage - Rampage: Το Απόλυτο Χάος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε (Ντουέιν Τζόνσον), ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΝΤ ΠΕΙΤΟΝ

Σενάριο: ΡΑΪΑΝ ΕΝΓΛ, ΚΑΡΛΤΟΝ ΚΟΥΖ & ΡΑΪΑΝ ΤΖ. ΚΟΝΤΑΛ

Ηθοποιοί: ΝΤΟΥΕΙΝ ΤΖΟΝΣΟΝ (ΤΗΕ ROCK), ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ, ΤΖΕΦΡΙ ΝΤΙΝ ΜΟΡΓΚΑΝ, ΜΑΛΙΝ ΑΚΕΡΜΑΝ, ΤΖΟ ΜΑΝΓΚΑΝΙΕΛΟ, ΤΖΕΪΚ ΛΕΪΣΙ

Διάρκεια: 107 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Gaston Lagaffe - Γκαστόν, ο Γκαφατζής

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Γνωρίστε τον γκαφατζή Γκαστόν, τον ευέξαπτο κύριο Πρινέλ, τη δεσποινίδα Ζαν με τη χαρακτηριστική αλογοουρά, τον αστυνόμο Λονγκταρέν και, βέβαια, τον τρομερό και φοβερό κύριο Ντε Μεσμεκέρ! Τρελές εφευρέσεις, γκάφες και καταστροφές «με το κιλό» δίνουν το παρών στις νέες περιπέτειες του ευφυούς πολυτεχνίτη που το μόνο που θέλει είναι να κάνει καλό στους γύρω του. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΠΙΕΡ-ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΑΡΤΕΝ-ΛΑΒΑΛ

Σενάριο: ΠΙΕΡ-ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΑΡΤΕΝ-ΛΑΒΑΛ & ΜΑΤΙΑΣ ΓΚΑΒΑΡΙ

Ηθοποιοί: ΑΡΝΟ ΝΤΙΚΡΕ, ΤΕΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ

Διάρκεια: 85 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ & ΒΕΛΓΙΟ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Midnight Sun - Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Κινδυνεύοντας από την έκθεση στο φως του ήλιου, η 17χρονη Κέιτι περνάει την ημέρα της στο σπίτι συντροφιά με τον πατέρα της και την καλύτερή της φίλη. Τα βράδια όμως ο κόσμος της αλλάζει και γίνεται μαγικός: μπορώντας πλέον να κυκλοφορεί άφοβα, η Κέιτι περνά την ώρα της στον σιδηροδρομικό σταθμό, παίζοντας κιθάρα. Μια νύχτα, η μοίρα την ενώνει με τον Τσάρλι και οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά κατά τη διάρκεια ενός ιδανικού καλοκαιριού. Η αγάπη θα τους αλλάξει για πάντα – μπορεί όμως το όνειρο να κρατήσει; Μια μοναδική ιστορία για τη δύναμη της θέλησης και του έρωτα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΣΚΟΤ ΣΠΙΡ

Σενάριο: ΚΕΝΖΙ ΜΠΑΝΤΟ

Ηθοποιοί: ΜΠΕΛΑ ΘΟΡΝ, ΡΟΜΠ ΡΙΓΚΛ, ΚΟΥΙΝ ΣΕΠΑΡΝΤ, ΠΑΤΡΙΚ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ, ΚΕΝ ΤΡΕΜΠΛΕΤ, ΣΟΥΛΕΚΑ ΜΑΘΙΟΥ

Διάρκεια: 91 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Unlocked - Συνομωσία

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Άλις πρώην ανακρίτρια της CIA τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις καλείται πάλι να τον ανακρίνει. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα στο δρόμο για την Υπηρεσία θα την κάνει να καταλάβει ότι της την έχουν στήσει και τώρα θα πρέπει με κίνδυνο την ζωή της να βρει τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΑΠΤΕΝΤ

Σενάριο: ΠΙΤΕΡ Ο' ΜΠΡΑΪΕΝ

Ηθοποιοί: ΤΟΝΙ ΚΟΛΕΤ, ΤΖΟΝ ΜΑΛΚΟΒΙΤΣ, ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ, ΝΟΥΜΙ ΡΑΠΑΣ, ΜΑΪΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ

Διάρκεια: 98 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2016

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΣΟΥΗΔΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα