Μονόπολυ: Το ιδανικό μέρος για καφέ και στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου στη Θεσσαλονίκη!

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για καφέ και διασκέδαση και σίγουρα είναι ο χώρος που θα επιλέξεις για να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους σου.

Ο λόγος για τον πολυχώρο - sports café Μονόπολυ, που έχει ανοίξει εδώ και τέσσερα χρόνια στην Άνω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη και έχει αλλάξει τις συνήθειες των κατοίκων της περιοχής.

Η ιδέα για το Μονόπολυ

ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια, όπως εξηγεί μιλώντας στο Thestival.gr, o ιδιοκτήτης, Σταύρος Χατζής, όταν και δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα Μονόπολυ, στην Καλαμαριά, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 51. «Το πρώτο κατάστημα Μονόπολυ στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε το 2008 και λίγα χρόνια αργότερα ξεκινήσαμε και το δεύτερο κατάστημά μας. Η ιδέα υπήρχε εδώ και δέκα χρόνια και κατά την περίοδο της κρίσης μας ήρθε η ιδέα να δημιουργήσουμε το Μονόπολυ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η φιλοσοφία και στα δύο μαγαζιά είναι η ίδια», σημειώνει ο κ. Χατζής.

Το όμορφο περιβάλλον, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αλλά και το φιλόξενο προσωπικό του Μονόπολυ είναι η καλύτερη επιλογή για να απολαύσεις το καφέ σου, ενώ η χαρούμενη ατμόσφαιρα, γέλια και μουσική συνθέτουν το παζλ της καθημερινής διασκέδασης στο καφέ επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη.

Αν πάλι προτιμάς τα επιτραπέζια παιχνίδια και να διασκεδάζεις ατελείωτες ώρες με την παρέα σου οι ιθύνοντες του μαγαζιού θα σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία. Τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε τηλεοράσεις για παρακολούθηση όλων των αθλητικών γεγονότων, playstation για ατελείωτες ώρες gaming, κάθε είδους επιτραπέζιο, μπιλιάρδο, darts και πολλά ακόμη περιμένουν τους φαν των παιχνιδιών.

Εκτός από τις στιγμές διασκέδασης στο Μονόπολυ οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν πεντανόστιμα πιάτα, να δοκιμάσουν γευστικά κοκτέιλ και όλα αυτά συνδυασμένα με ένα χώρο, όπου νιώθεις οικεία.

Εμπιστεύσου το Μονόπολυ για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης!

Info
Μονόπολυ
Γρηγορίου Λαμπράκη 193, Άνω Τούμπα
2310902021
Δείτε τη σελίδα του Μονόπολυ στο Facebook ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα