Οι πιο ευφάνταστες λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και άρωμα από τσουρέκι στην αγορά της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι το Πάσχα και τα πασχαλινά είδη έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Για ακόμη μια χρονιά, οι πιο ευφάνταστες και ξεχωριστές λαμπάδες δεν μπορούσαν να λείπουν από την αγορά της πόλης.

Λαμπάδες... παγωτό ξυλάκι και χωνάκι, σοκολάτα,

κρέπα, πιτόγυρο, σάντουιτς και ποπ κορν, μπούτι κοτόπουλο, πίτσα, πατάτες τηγανιτές, καρπούζι αλλά και μπανάνα σου ανοίγουν την όρεξη και εντυπωσιάζουν.

Φυσικά, τα βλέμματα των Θεσσαλονικέων τραβούν επίσης και οι λαμπάδες βότκα, μπύρα και ουίσκι, ενώ οι λαμπάδες φραπέ και φρέντο καπουτσίνο κυριαρχούν και πάλι σε κατάστημα στην οδό Ίωνος Δραγούμη.

Εντυπωσιακές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους θα συναντήσετε και στην Δημ. Γούναρη , όπου μπορείτε να αγοράσετε λαμπάδες με αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Οι τιμές για κάθε λαμπάδα ποικίλουν με την πιο ακριβή να φτάνει τα 14 ευρώ.

Άρωμα από τσουρέκι, σοκολατένια αβγά και κάθε είδους πασχαλινά

Εκτός από τις λαμπάδες την τιμητική τους έχουν φυσικά τα τσουρέκια και τα αβγά που γεμίζουν τις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων.

Σοκολατένια αβγά αλλά και τσουρέκια σε κάθε μέγεθος δίνουν το δικό τους «άρωμα» στο φετινό Πάσχα. Κουλουράκια σε σχήμα από κουνελάκια, παπάκια σε διάφορες γεύσεις κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Ακόμη, οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν τις αγορές τους καθώς πασχαλινά αυγά και διακοσμητικά ήδη γεμίζουν την αγορά της Θεσσαλονίκης.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμη τις αγορές σας λοιπόν σπεύσατε!

Πάρτε μια γεύση από τις ξεχωριστές λαμπάδες και τα πασχαλινά από τις φωτογραφίες του Thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα