Η απάντηση του Ηρακλή στην ένσταση του Άρη Παλαιοχωρίου - "Φτάνει πια, θα πέσει στο... κενό"

Ο Νίκος Βαφειάδης, με δηλώσεις του "απάντησε" στον Άρη Παλαιοχωρίου και στην ένσταση που κατέθεσε κατά των "κυανόλευκων" και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Ηρακλής θα δικαιωθεί.

Μιλώντας στο sdna, ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, τόνισε:

"Ενημερωθήκαμε για την ένσταση του Αρη Παλαιοχωρίου, δεν πέσαμε όμως από τα σύννεφα. Το περιμέναμε, αφού ήταν κάτι για το οποίο εμείς ως Ηρακλής

είχαμε προετοιμαστεί από την αρχή της χρονιάς. Ο Ηρακλής σύμφωνα με το άρθρο 2 του ΚΑΠ, δικαιούται να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, διότι δήλωσε αρχικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, πλήρωσε κανονικά το παράβολο, όπως και αυτό του κυπέλλου Ελλάδος (σ.σ. οι "κυανόλευκοι" είχαν μπει και στην κλήρωση), ωστόσο λόγω της αδυναμίας του - τότε - μεγαλομετόχου Σπύρου Παπαθανασάκη, η ομάδα δήλωσε αδυναμία και αγωνίστηκε κανονικά και νόμιμα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Ηρακλής κόντρα σε όσα λένε, υποστηρίζουν ή θέλουν να ελπίζουν οι άλλες ομάδες, δικαιούται να ανέβει κανονικά κατηγορία, οπότε το αίτημα του συλλόγου της Χαλκιδικής, θα πέσει στο... κενό", κατέληξε.

Λίγο αργότερα με δηλώσεις του στον "Arena FM 89,4", συμπλήρωσε:

"Έχουμε το παράβολο των 3.550 ευρώ και συμμετείχαμε κανονικά. Υπάρχουν και τα πρόστιμα που έχουν νομίμως οριστεί επειδή δεν συμμετείχαμε στους αγώνες του Κυπέλλου. Υποβιβαστήκαμε παρανόμως από την Α’ εθνική και επιλέξαμε να παίξουμε στην τρίτη. Δηλώσαμε συμμετοχή στην Γ’ Εθνική πληρώνοντας παράβολο και όλα τα συναφή. Δεν υπόκειται στο γεγονός πως πρέπει να τερματίσουμε πρώτοι. Για μια φορά επιτέλους, ας σταματήσει να ενοχλεί ο Ηρακλής. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο Ηρακλής φυσικά. Ας ασχοληθούν με τους υπόλοιπους που ξεφτιλίζουν καθημερινά το ελληνικό πρωτάθλημα και ας μας αφήσουν ήσυχους. Κανενός η γραμμή δεν θα περάσει, πετύχαμε κάτι μέσα στο χορτάρι δεν θα μας αφήσουν να το χάσουμε. Φτάνει πια με τον Ηρακλή, ακόμη και στην Γ’ ενοχλούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα