Οι πανηγυρισμοί στην Τούμπα για την πρόκριση του ΠΑΟΚ- Δεν έκανε σέντρα ο Πανιώνιος (VIDEO)

Δείτε βίντεο του thestival.gr από την Τούμπα. Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά το γκολ-πέναλτι του Βιεϊρίνια στο τέλος της παράτασης που χάρισε στον ΠΑΟΚ την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και οι παίκτες του Πανιωνίου που δεν έκαναν σέντρα.

Εκπτώσεις έως -70% στα PAOK FC Official Stores! Προλαβαίνεις;

Το πέναλτι που υπέδειξε ο Σκουλάς υπέρ του ΠΑΟΚ

για χέρι του Μανθάτη (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη) στο 117΄, λίγο πριν ολοκληρωθεί ο παράταση, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους παίκτες και τον πάγκο του Πανιωνίου. Ο Παναγιώτης Κόρμπος, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του, πήγε προς το μέρος του Σκουλά κάτι του είπε και στη συνέχεια έδωσε εντολή στους συμπαίκτες του να μη κάνουν σέντρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να δημιουργηθεί εκ νέου μία αναστάτωση, με τον Σκουλά να παίρνει την απόφαση να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα. Η ένταση συνεχίστηκε και μετά, με τον Λουτσέσκου να έχει έντονο διάλογο με τον Μανιάτη, πριν αναλάβει και πάλι ρόλο... πυροσβέστη ο Κόρμπος σε μια συνομιλία που είχε με τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης οι ασπρόμαυροι ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την επική πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου.

Δείτε βίντεο του thestival:

Keywords
Τυχαία Θέματα