Survivor: Η μητέρα του Βασίλη Σίμου απάντησε on air στη Μπάγια Αντωνοπούλου! "Με φέρατε σε δύσκολη θέση"

Ο παίκτης της ελληνικής ομάδας του Survivor, Βασίλης Σίμος είχε γίνει θέμα συζήτησης για την ατάκα του προς τον Βασίλη Βασιλικό, «άμα την… γρατζουνάς την όπισθεν».

Μάλιστα η Μπάγια Αντωνοπούλου είχα χαρακτηρίσει “αλήτικη” τη συμπεριφορά του παίκτη.

Σήμερα, στον αέρα του Survivor Πανόραμα, βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία η μητέρα του Βασίλη Σίμου, η κα Αγγελική, η οποία απάντησε στη Μπάγια Αντωνοπούλου

για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό που έκανε για τον γιο της.

«Αυτή η λέξη που είπε δεν ήταν αυτό που παρουσιάστηκε. Και γι’ αυτό έμεινα άναυδη εγώ προσωπικά, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ και με την κουβέντα αυτή. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μεγάλη αδιαθεσία. Η έκφραση του Βασίλη είναι όταν θέλουμε να πούμε στην αργκώ ότι πάμε προς τα πίσω, αυτό πιστεύω ότι εννοούσε ο Βασίλης, έτσι ξέρω εγώ την έκφραση αυτή.

Αισθάνθηκα πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή, δυσφορία, μέχρι που λιποθύμησα, αλήθεια σας λέω. Συνεχίσατε και μιλάγατε κι εγώ τα ‘χασα εκείνη τη στιγμή. Ο Βασίλης δεν θα έκανε ομοφοβικό σχόλιο ούτε για πλάκα. Δεν θέλω να το ακούω αυτό. Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, αυτή η κουβέντα με χτύπησε στην καρδιά. Συγγνώμη που το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του Βασίλη Σίμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα