Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Μπίζνα» στη ΔΕΗ για ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Για «μπίζνα» στο διαγωνισμό πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, βάζοντας στο κάδρο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή

«Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, τόνισε: «Δεν υπάρχει τίμημα στο διαγωνισμό για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ» κατήγγειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εξήγησε: «Έχετε ακούσει ποτέ σε όλον τον κόσμο ένας διαγωνισμός να μην μπορεί να βγει άγονος; Ρώτησα ποιο είναι το εύλογο τίμημα; Εύλογο μου λένε θα είναι το τίμημα. Δεν πρέπει να μάθετε εσείς που θα ψηφίσετε ποιο θα είναι το εύλογο τίμημα; Ό,τι τιμή και να δοθεί δεν μπορεί ο διαγωνισμός άγονος! Είπα αυτή είναι μπίζνα. Μα όταν λες ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βγει άγονος; Και ήρθαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος και ψήφισαν. Ρώτησα κάνει ο πρωθυπουργός σας μπίζνες;»

«Στην παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος υπάρχουν και άλλοι πάροχοι. Τώρα αφορούσε τον λιγνίτη. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πουλάει τρεις μονάδες. Δύο στη Μεγαλόπολη και δύο στη Φλώρινα. Νομοθέτησαν και μειώνουν το ανταποδοτικο όφελος».

Keywords
Τυχαία Θέματα