Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς ανοίγει τα χαρτιά του στο περιοδικό του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη

Την αισιόδοξη πλευρά της πανδημίας που έχει φωλιάσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας επιχειρεί να φωτίσει το νέο τεύχος του περιοδικού του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, που πλέον κυκλοφορεί και ηλεκτρονικά.

Στον δρόμο για το Πάσχα, που φέτος θα είναι αλλιώτικο, οι θετικές ειδήσεις είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ.

Στο τεύχος που κυκλοφορεί περιλαμβάνονται οι πρόσφατες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για τη στήριξη

νοικοκυριών και επιχειρήσεων με μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης.

Φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη στις δύσκολες ώρες με την πανστρατιά εθελοντών στο δίκτυο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», όπως επίσης και ειδικό αφιέρωμα στους εργαζόμενους στην καθαριότητα και στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή.

Στις σελίδες του περιοδικού ανοίγει τα χαρτιά του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς με μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Επίσης, ο κορωνοϊός γίνεται τέχνη και εμπνέει καλλιτέχνες αλλά και τα παιδιά του δήμου.

«Αυτό το Πάσχα μόνο το περιοδικό μας κυκλοφορεί, εμείς μένουμε σπίτι» σημειώνει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Ι. Καϊτεζίδης ο οποίος τονίζει ότι: «μέσα από το προσωπικό και προσωρινό - θέλω να πιστεύω - Γολγοθά του καθενός και της καθεμίας από εμάς έρχεται η Ανάσταση! Για να μπορέσουμε να σώσουμε εαυτόν και αλλήλους μένουμε σπίτι, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Ως λαός διαθέτουμε τεράστια αποθέματα ψυχής. Αυτά είναι που μας κρατάνε όρθιους και αυτά θα μας βγάλουν τελικά νικητές».

Το περιοδικό θα σταλεί σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στη mailing list του δήμου και μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση http://magazine.pilea-hortiatis.gr και στην ιστοσελίδα μας www.pilea-hortiatis.gr καθώς και στο facebook/twitter του δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα