"Ο Σορούρ θέλει να πάρει στα χέρια του τα ηνία της νέας ΠΑΕ Ηρακλής"

Ο νομικός σύμβουλος του Καρίμ Σορούρ, Θόδωρος Καζαντζίδης, αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα που θα γίνουν για την ανάληψη της νέας ΠΑΕ Ηρακλής από τον Αιγύπτιο επιχειρηματία.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον FAIR PLAY FM 96,1:

Ο κ. Καζαντζίδης τόνισε αρχικά: «Η εντολή είναι να δημιουργηθεί η νέα ΠΑΕ και στη συνέχεια να αποκτήσει ο κ. Σορούρ το 90% των μετοχών, με το υπόλοιπο 10% να μένει στο σύλλογο, όπως προβλέπει ο νόμος».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει

ένα επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο αναμένεται να αναπτυχθεί το συντομότερο δυνατό. Όμως, για να αναπτυχθεί χρειάζεται η σύσταση της εταιρίας και η απόκτηση του 90% των μετοχών. Πρέπει να γίνουν οι γενικές συνελεύσεις και να δημιουργηθεί μία πενταμελής επιτροπή από το αθλητικό σωματείο, η οποία θα καλέσει για τις επόμενες δέκα ημέρες τον κάθε ενδιαφερόμενο».

Ο νομικός σύμβουλος του κ. Σορούρ κατέληξε ως εξής: «Ο έλεγχος θα γίνει στο διάστημα μετά την ολοκλήρωση του δεκαημέρου. Η νέα ανώνυμη εταιρία αναλαμβάνει υποχρεωτικά τα χρέη της παλιάς. Έτσι προβλέπει ο νόμος. Άρα, θα υπάρξει και ανάληψη των προηγούμενων χρεών. Το βασικό είναι ότι ο κ. Σορούρ προτίθεται να καλύψει το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο και να πάρει στα χέρια του τα ηνία της ανώνυμης εταιρίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα