Οι πιθανές ενδεκάδες ΠΑΟΚ και Σπαρτάκ Μόσχας

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα αύριο (8/8) στις 20:00, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που είχε επιλέξει και στην προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στη Βασιλεία στην Ελβετία.

Δηλαδή, ο Πασχαλάκης θα είναι και πάλι στην εστία, στην άμυνα από δεξιά οι Μάτος,

Χατσερίδης, Βαρέλα και Κρέσπο (εκτός ο τραυματίας Βεϊρίνια), στη μεσαία γραμμά ο Μαουρίσιο με τον Κάνιας, αριστερά ο Ελ Καντουρί έχει προβάδισμα ξανά, δεξιά ο Λημνιός, επιτελικός μέσος ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Από πλευράς της ρωσικής ομάδας, ο Μάσιμο Καρέρα επίσης δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας για το πρωτάθλημα.

Ο Μαξιμένκο πρόκειται να είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Εσένκο στα δεξιά της άμυνας, τον Κομπάροφ αριστερά και τους Ζιγκό, Μποκέτι στα στόπερ. Ο Φερνάντο θα έχει ρόλο αμυντικού χαφ, με τον Ζομπνίν και τον αρχηγό, Γκλουσακόφ πλάι του, ενώ όσον αφορά την επίθεση, ο Πρόμες στ’ αριστερά, ο Τασάεφ στα δεξιά και ο Ζε Λουίς στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα