Ο ΠΑΟΚ μας συστήνει τον φετινό Πανιώνιο

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague.

H "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έκανε μια παρουσίαση της φετινή ομάδας του Ιστορικού, αναλύοντας το ρόστερ αλλά και το προφίλ του νέου προπονητή του Πανιωνίου, Ζοζέ Ανιγκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τα

τελευταία χρόνια φροντίζει να εκπλήσσει συνεχώς την ποδοσφαιρική Ελλάδα, καθώς με περιορισμένα μέσα καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικός και να πρωταγωνιστεί. Φέτος η φιλοσοφία είναι λίγο διαφορετική. Λίγο πριν την σέντρα του αγώνα στη Νέα Σμύρνη το paokfc.gr σας συστήνει τον φετινό Πανιώνιο.

Τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας τα τελευταία χρόνια είναι περιορισμένα και δεν δίνουν την δυνατότητα για μεταγραφικές υπερβάσεις. Ο Πανιώνιος στηρίχθηκε έως τώρα σε νέους ταλαντούχους παίκτες από την εγχώρια αγορά, τους οποίους φρόντισε να αναδείξει και στην συνέχεια να πουλήσει, ενώ παρουσίασε πολλά… λαβράκια από ξένες χώρες. Όλα αυτά έδεναν πάντα με έναν… στρατηγό στο ρόλο του προπονητή. Αρχικά ο Ουζουνίδης, στη συνέχεια ο Μιλόγεβιτς, μετά ο Γρηγορίου και πλέον ο Ζοζέ Ανιγκό.

Ο φημισμένος Γάλλος ποδοσφαιράνθρωπος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό την περσινή σεζόν μέσα από το πρότζεκτ που παρουσίασε στον Λεβαδειακό και άφησε άριστες εντυπώσεις. Η ομάδα της Βοιωτίας κράτησε το αήττητο για μεγάλο χρονικό διάστημα, κοίταξε στα μάτια τους «μεγάλους» και πέτυχε με άνεση τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Ο Ανιγκό όμως ήθελε μία μεγαλύτερη πρόκληση και την βρήκε στη Νέα Σμύρνη.

Η διοίκηση της ομάδας τον εμπιστεύτηκε να χτίσει τον φετινό Πανιώνιο και αυτός ξεκίνησε να δουλεύει από τις αρχές του καλοκαιριού, αλλάζοντας σημαντικά την φιλοσοφία του Συλλόγου στο αγωνιστικό κομμάτι.

O Ιστορικός άλλαξε φιλοσοφία και στα μεταγραφικά του. Στράφηκε για την ενίσχυσή του στην αγορά του εξωτερικού και κυρίως στην Γαλλία, την οποία ο Ανιγκό γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, και πραγματοποίησε μία ολική μεταμόρφωση του ρόστερ του.

Παίκτες όπως ο Σιώπης, ο Σαββίδης, ο Λάμπρου, ο Βλάχος, ο Τασουλής και ο Γεσίλ αποχώρησαν από την ομάδα, κλείνοντας έναν μεγάλο κύκλο κατά την διάρκεια του οποίου έζησαν μεγάλες στιγμές στην Πλατεία.

Στη θέση τους αποκτήθηκαν οι Σεράφ, Καμαρά, Κεϊτά, Ντε Ταντέο, Μαλέρμπ, Άλμπεργκ, Κούρντι, Μανθάτης, Ντομίνγκες, Πίρις και Μανοΐλοβιτς, συνθέτοντας ένα ρόστερ με παίκτες έμπειρους, ποιοτικούς και με δίψα για διάκριση.

Το ζητούμενο του Πανιωνίου είναι πλέον ο Ανιγκό να ταιριάξει τα κομμάτια του παζλ που έχει μπροστά του και να παρουσιάσει μία ομάδα που έχει ως στόχο την πεντάδα.

Οι Νεοσμυρνιώτες το καλοκαίρι έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τον ΟΦΗ με 2-2.

Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ στο 9′, ο Νέιρα με δύο γκολ ανέτρεψε την κατάσταση για τους Κρητικούς, ενώ ο Σταυρόπουλος λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πλέον όλοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ σε ένα σαφώς πιο δύσκολο τεστ για την ομάδα τους με τον Ανιγκό να έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους Ντε Ταντέο, Μακρύλλο, Οικονομίδη και Κότσιτς με την αποστολή για την μάχη με τον Δικέφαλο να αποτελείται από τους:Μαλέρμπ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Άλμπεργκ, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μανθάτης, Σεράφ».

Keywords
Τυχαία Θέματα