Ο make up artist των stars αποκαλύπτει το μυστικό του για τη κάλυψη των μαύρων κύκλων

Γυρίσατε από τις διακοπές σας, περάσατε υπέροχα, ξεκουραστήκατε, μαυρίσατε αλλά οι μαύροι κύκλοι παραμένουν σταθερά κάτω από τα μάτια σας. Φυσικά φορούσατε καθημερινά την κρέμα ματιών σας και το κονσίλερ υπήρχε στο νεσεσέρ των διακοπών.

Οι ειδικοί έχουν αποκαλύψει αρκετά από τα μυστικά τους για την κάλυψη κι εσείς έχετε ακολουθήσει τις συμβουλές τους. Τώρα όμως. σύμφωνα με το faysbook.gr, έρχεται ο celebrity make up artist Hung Vanngo που επιμελείται το μακιγιάζ των Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, Jylianne Moore και Selena Gomez

να σας πει το μικρό αλλά πολύ σημαντικό μυστικό του ώστε να καλύψετε τέλεια τους μαύρους κύκλους. Για την ακρίβεια ρωτήθηκε από θαυμάστρια του στο Instagram και η απάντηση ήταν απλή και μας άφησε άφωνες: Πριν από το κονσίλερ απλώνει μικρή ποσότητα highlighter. That’s it. Τόσο απλό.

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε να αποκαλύψει κάτι συνταρακτικό, ένα μυστικό που μόνο εκείνος γνωρίζει και εφαρμόζει. Τελικά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το highlighter εκτός από έξτρα λάμψη προσφέρει μια ξεκούραστη όψη στα μάτια. Αν απλωθεί μετά το κονσίλερ θα βαρύνει το βλέμμα. Πριν από το καλυπτικό προϊόν όμως θα προσφέρει μια διακριτική φωτεινότητα στην περιοχή. Στη συνέχεια απλώνοντας την κατάλληλη υφή και τη σωστή απόχρωση κονσίλερ η περιοχή των ματιών θα δείχνει άψογη.

Keywords
Τυχαία Θέματα