Πόπη Τσαπανίδου: Πλέον αισθάνομαι πως υπάρχει ζωή που μπορώ να την ζήσω

Αν και τον τελευταίο καιρό έχει μείνει εκτός τηλεόρασης, ωστόσο, ετοιμάζει πολλά νέα πράγματα. Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και στο Μαρίνο Βυθούλκα, μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει.

«Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κάνω ένα μεγάλο φεστιβάλ wellness και fitness που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό σημείο της Αθήνας

περί τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του 2020. Θα διαρκέσει δυο ημέρες και θα έχει πολλές δραστηριότητες fitness, με όλα τα τελευταία trends της γυμναστικής.

Αυτά τα fitness festivals γίνονται στην Αμερική και είναι η πρώτη φορά που κάτι αντίστοιχο θα συμβεί στην Ελλάδα. Αυτό το διήμερο event θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία. Έχω ήδη ετοιμάσει το πρόγραμμα με τον συνέταιρό μου. Ο τίτλος του φεστιβάλ θα είναι «Well Greece» και πολύ σύντομα θα ανέβει και σχετικό site στο διαδίκτυο που ο κόσμος θα μπορεί να κάνει εγγραφές online και να ενημερωθεί για τα προγράμματα. Αυτό το φεστιβάλ είναι η μεγάλη μου αγάπη και ασχολούμαι με αυτό μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Κάθε μέρα γυμνάζομαι. Αφιερώνω μια ώρα που θα κάνω είτε με ασκήσεις yoga, είτε αερόβια γυμναστική. Κάθε μέρα είμαι σε φάση ζεν. Μη σου πω και κάθε ώρα. Πλέον αισθάνομαι πολύ ζωντανή και πως υπάρχει ζωή που μπορώ να την ζήσω.

Μέχρι τώρα δεν είχα ελεύθερο χρόνο για μένα. Ήμουν από το άγριο χάραμα στη δουλειά, μέχρι αργά το απόγευμα. Περίμενα τις διακοπές, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα ώστε να βρω λίγο χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους. Από τον Απρίλιο που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση μέχρι και σήμερα, έχω κάνει πολλά πράγματα, έχω ταξιδέψει αρκετά και επισκέφτηκα και τις δίδυμες κόρες μου που πλέον ζουν και εργάζονται στην Ολλανδία. Η μεγάλη μου κόρη μένει στην Αθήνα και έχει συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία του site μου», λέει η ίδια στην συνέντευξή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόπη Τσαπανίδου, Πλέον,popi tsapanidou, pleon