Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

Ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ, προβλέπεται για σήμερα, Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στην

Κασσάνδρα, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι το καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στη Σιθωνία, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα