Πασχαλάκης: Έκανα λάθος, είμαστε οικογένεια και στα δύσκολα- Πρίγιοβιτς Πληρώσαμε λάθη απειρίας

O Aλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τη φάση του δεύτερου γκολ όπου έκανε ολέθριο λάθος το οποίο παραδέχθηκε, τονίζοντας πως η ομάδα είναι οικογένεια και στα δύσκολα και τον στηρίζει.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τη φάση που έκανε το πέναλτι: "Προσπάθησα να σώσω την μπάλα να μην βγει κόρνερ και έγινε αυτό που έγινε. Μετά το πρώτο λάθος μου είχε ξεκάθαρο πλεονέκτημα ο αντίπαλος και έπρεπε να αντιδράσω. Είμαστε απογοητευμένοι.

Οπως είμαστε μαζί στα εύκολα, έτσι είμαστε και στα δύσκολα. Εγώ έρχομαι να κάνω δηλώσεις στις νίκες, έτσι όφειλα να είμαι εδώ και στην ήττα. Εκανα ένα λάθος, δυστυχώς..."

Πρόσθεσε: "Στόχος μας ήταν οι όμιλοι δεν το κρύβουμε. Αποτύχαμε σε αυτό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα και το 2-0 στη φάση του Λημνιού, αλλά... Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου. Είμαστε λυπημένοι. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Είμαστε οικογένεια και στηρίζουμε όποιον κάνει λάθος".

Για τον κόσμο είπε: "Ο κόσμος ήταν μοναδικός από το ζέσταμα δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε. Δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν".

Πρίγιοβιτς: Πληρώσαμε τα λάθη απειρίας που κάναμε

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε για την ήττα - αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Μπενφίκα, τα σημεία... κλειδιά της αναμέτρησης, αλλά και τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη κάμερα της Cosmote TV:

Για το τι πήγε λάθος:

«Δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Κάναμε λάθη απειρίας και αν κάνεις λάθη σε τέτοιο επίπεδο το πληρώνεις».

Για την Μπενφίκα:

«Νομίζω ότι η Μπενφίκα είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Κανένας δεν μπορεί να υποτιμήσει την αξία και το μέγεθος της. Στο πρώτο εικοσάλεπτο πιέσαμε, η Μπενφίκα φαινόταν να τα έχει χαμένα. Ωστόσο μετά δεχτήκαμε το γκολ και στη συνέχεια έγιναν τα λάθη. Νομίζω ότι συνολικά η Μπενφίκα άξιζε την πρόκριση, όμως και εμείς δείξαμε ότι είμαστε μία δυνατή ομάδα».

Αν είναι αισιόδοξος για το Europa League:

«Σίγουρα είναι κάτι που έλειψε την περασμένη σεζόν. Ελπίζω να προσφέρουμε χαρές και στον κόσμο που ήταν εκπληκτικός σήμερα και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το γκολ που πέτυχε:

«Δεν ήταν αρκετό αυτό. Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα. Κερδίζουμε σαν ομάδα, χάνουμε σαν ομάδα. Θα... μεγαλώσουμε μετά από αυτό και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Μαουρίσιο: Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, κοιτάμε μπροστά

Για την ήττα - αποκλεισμό που γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα, μίλησε ο Ζοζέ Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο να υπογραμμίζει πως ο Δικέφαλος δεν πρέπει να βάλει κάτω το κεφάλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για αυτό που πήγε λάθος απόψε:

«Είναι δύσκολο να βρεις τι πήγε λάθος. Η Μπενφίκα έχει ποιότητα, ξέρει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, εμείς είμαστε ακόμα στην αρχή. Κάναμε δύο πολύ καλά βήματα με Βασιλεία και Σπαρτάκ. Σήμερα, δεν κάναμε κακό παιχνίδι, αλλά δεν πετύχαμε το γκολ παραπάνω που θέλαμε στο σωστό σημείο. Δεν πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Έχουμε το Γιουρόπα Λιγκ μπροστά μας, έχουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο που θέλουμε να κατακτήσουμε».

Για το αν περίμενε την αντίδραση από τη Μπενφίκα:

«Έχουν το ίδιο στυλ. Έχουν τον ίδιο προπονητή, αρκετούς παίκτες που είχα αντιμετωπίσει κι εγώ, όταν ήμουν στη Ζενίτ. Είναι δύσκολο να πω τι δεν πήγε καλά. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας επειδή χρειαζόμαστε περισσότερη εμπειρία για να παίζουμε τέτοια παιχνίδια».

Για τα ατομικά λάθη στα δύο πρώτα γκολ των Πορτογάλων:

«Δεν είναι λάθη από έναν παίκτη. Χάνουμε σαν ομάδα. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Δε βάζουμε κάτω το κεφάλι. Έχουμε καλή ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα