Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

Αίθριο καιρό, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ, περιμένουμε για σήμερα, Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι

2 μποφόρ.

Στην Κασσάνδρα, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στη Σιθωνία, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα