Ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 29 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Στη Κασσάνδρα θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως

30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ, περιμένουμε και στη Σιθωνία.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα