Ο Ηρακλής δίνει ακόμη και 1.000 εισιτήρια στο Βόλο

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Βόλο στο Καυτανζόγλειο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (2/5 - 17:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής.

Η διοίκηση του "Γηραιού" δήλωσε ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ της φιλοξενίας φίλων της Θεσσαλικής ομάδας και μάλιστα θέτει στη διάθεσή τους ακόμη και 1.000 εισιτήρια για το πέταλο της Θύρας 1.

Με την κίνηση

αυτή, οι "κυανόλευκοι" έδειξαν τη διάθεσή τους ώστε να υπάρξει ανταλλαγή εισιτηρίων ανάμεσα στις δύο ομάδες και να βρεθούν οι οπαδοί της ομάδας και στον Βόλο.

Επίσης, στην σύσκεψη διευκρινίστηκε από πλευράς Ηρακλή ότι θα γίνουν τα πάντα και στον τομέα της φιλοξενίας της διοίκησης της ομάδας του Βόλου, συμπεριλαμβανομένου του Αχιλλέα Μπέου, εφόσον ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας βρεθεί – τελικά – στο Καυτανζόγλειο.

Μένει να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για να δούμε εάν τελικά θα υπάρξει ανταλλαγή εισιτηρίων ώστε να βρεθούν φιλοξενούμενοι οπαδοί σε Καυτανζόγλειο και Βόλο, με τον Ηρακλή να έχει εκφράσει την επιθυμία του για να συμβεί αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα