Ο Μπίσεσβαρ πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ- Το προσωπικό ρεκόρ που ισοφάρισε

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σκόραρε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στη χθεσινή νίκη (3-0) επί της Λαμίας και ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ του Δικεφάλου στο φετινό πρωτάθλημα φτάνοντας τα 7 τέρματα.

Μόνο στα PAOK FC Official Stores διαθέσιμη η Team Line 18/19 !

Να σημειωθεί ότι

ο Πρίγιοβιτς είχε πετύχει 9 γκολ στην Super League μέχρι να φύγει από τον ΠΑΟΚ, όμως αναφερόμαστε στους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Εντυπωσιακή είναι και η αποτελεσματικότητα του στο σκοράρισμα, καθώς χρειάζεται 4,7 τελικές προσπάθειες για να βρει δίχτυα.

Ο άσος του Δικεφάλου έχει και 7 ασίστ, κυνηγώντας στην κορυφή της σχετικής λίστας στο ελληνικό πρωτάθλημα τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος την 27η αγωνιστική πέρασε μπροστά έχοντας 8.

Με 9 γκολ και 10 ασίστ σε 34 παιχνίδια συνολικά φέτος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Μπίσεσβαρ διανύει μία εξαιρετική σεζόν και έχει ισοφαρίσει μάλιστα και ένα προσωπικό ρεκόρ καριέρας.

Με το γκολ που σημείωσε χθες, ο Μπίσεσβαρ έφτασε συνολικά τα 19 ως παίκτης του ΠΑΟΚ στα τρία χρόνια παρουσίας του στην Τούμπα, ισοφαρίζοντας την επίδοση του στην Καϊσερισπόρ, όπου είχε καταγράψει τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε 130 εμφανίσεις με την τουρκική ομάδα.

Ο «μαέστρος» του ΠΑΟΚ χρειάστηκε λιγότερες (σ.σ 111) εμφανίσεις με τους «ασπρόμαυρους» προκειμένου να πετύχει αυτή την επίδοση, βάζοντας πλέον πλώρη να σημειώσει ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα