Σε... περιπέτειες ο Ηρακλής με την οριστικοποίηση της αναδιάρθρωσης: Η "μάχη" με τη Δόξα Δράμας για τη δεκάδα

Η αναδιάρθρωση θα γίνει κανονικά όπως αποφασίστηκε οριστικά σήμερα, με τον Ηρακλή να βρίσκεται σε... μπελάδες με την βαθμολογική του θέση.

Συγκεκριμένα, ο "Γηραιός" βρίσκεται στην 11η θέση της Football League και με την αναδιάρθρωση

να έρχεται, βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμα και με το φάσμα του υποβιβασμού τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Η 11η θέση της Football League αυτομάτως οδηγεί στην τρίτη τη τάξη κατηγορία, που θα λέγεται επίσης Football League και θα είναι ουσιαστικά η Γ΄ Εθνική πίσω από την Super League και την Super League 2 που θα είναι η νεοσύστατη κατηγορία.

Πλέον ο στόχος της δεκάδας που οδηγεί στην Super League και ουσιαστικά διατηρεί στην δεύτερη κατηγορία, αποτελεί αυτοσκοπό για το σύνολο του Μαρσέλο Τροΐζι που μέσα στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές καλείται να προσπεράσει την δέκατη Δόξα Δράμας η οποία ξεπερνά τον Ηρακλή κατά ένα βαθμό.

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα στο οποίο θα κληθεί να πάρει σημαντικούς βαθμούς. Μέσα στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές οι «κυανόλευκοι» θα ταξιδέψουν δύο φορές στην Κρήτη όπου θα αντιμετωπίσουν τους Εργοτέλη και Πλατανιά, ενώ θα υποδεχτούν στο Καυτανζόγλειο τον πρωτοπόρο Βόλο και τον ΑΟ Τρικάλων.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα του Ηρακλή και της Δόξας Δράμας:

Ηρακλής 35 Βαθμούς

27η αγωνιστική: Εργοτέλης (εκτός)

28η αγωνιστική: Τρίκαλα (εντός)

29η αγωνιστική: Βόλος ΝΠΣ (εντός)

30ή αγωνιστική: Πλατανιάς (εκτός)

Δόξα Δράμας 36 Βαθμούς

27η αγωνιστική: Σπάρτη (εκτός)

28η αγωνιστική: Απόλλων Πόντου (εντός)

29η αγωνιστική: ΑΟΧ Κισσαμικός (εκτός)

30ή αγωνιστική: Εργοτέλης (εντός)

Keywords
Τυχαία Θέματα