Ο Απόλλων Λάρισας και οι άλλοι ΑΦΜ για τον Ηρακλή

Αρκετές εναλλακτικές-σε θεωρητικό επίπεδο πάντα- περιπτώσεις ομάδων για την απόκτηση ΑΦΜ φέρεται να έχουν στον Ηρακλή.

Παρότι ξεκίνησαν… ανάποδα έχοντας κάποιες «βολιδοσκοπήσεις» προθέσεων με παράγοντες ομάδων Super League 2 και Football League πριν

ξεκαθαρίσει η περίπτωση του ΝΠΣ Βόλος και των επαφών που διατηρεί ο Τομ Παπαδόπουλος, παρουσιάζονται έτοιμοι για το… plan b. Τουλάχιστον αυτό μεταφέρουν, αν και απουσιάζει το πιο σημαντικό πράγμα σε μία τέτοια περίπτωση που δεν είναι άλλο φυσικά από το χρήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Metrosport, λοιπόν, έγιναν «ανιχνευτικές» επαφές με τον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα που θα αγωνίζεται στη SL 2. Είναι όμως μία ομάδα που πριν από λίγες ημέρες δεν πήρε αδειοδότηση, γεγονός που προκάλεσε δυσφορία. Οι δύο πλευρές έχουν μία σχετική επικοινωνία που θα γίνει πιο συχνή αν υπάρξει οριστικό «άκυρο» από τον Αχιλλέα Μπέο για πώληση του ΑΦΜ του Βόλου.

Οσον αφορά τη Football League η «Μ» είχε αναφέρει το ενδιαφέρον των κυανόλευκων για τις περιπτώσεις Τρίγλιας και Θεσπρωτού. Αμφότερες διαψεύστηκαν βεβαίως, όμως η αλήθεια είναι ότι… εξωδιοικητικές κρούσεις υπήρξαν.

Από εκεί και πέρα στο… τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει και οι περιπτώσεις πολλών ομάδων της Γ’ Εθνικής που δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, όπως ο Κρόνος Αργυράδων ή ο Αλέξανδρος Κιλκίς αλλά και κάποιες ακόμη που είναι στα πρόθυρα. Είναι όμως μία κατηγορία ερασιτεχνική και τελευταία στα πλάνα όσων προσπαθούν να βρουν λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πηγή: Metrosport

Keywords
Τυχαία Θέματα