Νίκος Ταχιάος: Ο αντίπαλος μου πρέπει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι ένας υποψήφιος στον οποίο θα "κλείσει το μάτι" ο ΣΥΡΙΖΑ

Η καθημερινότητα, η ασφάλεια και η δημιουργία μιας «έξυπνης» τεχνολογικά πόλης, αποτελούν προτεραιότητες για τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο όπως επεσήμανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον «ΣΚΑΙ».

«Θέλω αμέσως να ασχοληθώ με την καθημερινότητα της πόλης και κυρίως με το θέμα της καθαριότητας, το οποίο καταγράφεται ως πρώτο πρόβλημα για την πλειοψηφία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης» τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα».

Ο Νίκος Ταχιάος,

όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης, σύμφωνα με την οποία είναι πρώτος στην πρόθεση ψήφου, με τον Γιώργο Ορφανό να ακολουθεί με μικρή διαφορά και την Κατερίνα Νοτοπούλου στην 5η θέση, υπογράμμισε πως «κάθε δημοσκόπηση δίνει και μια διαφορετική εικόνα. Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση υπάρχει θέμα δεοντολογίας, γιατί κανένας δεν ξέρει ποιος είναι ο παραγγελιοδότης της. Γνωρίζουμε ποιας εταιρείας είναι αλλά δεν ξέρουμε ποιος την πλήρωσε».

Ο υποψήφιος δήμαρχος απέδωσε στην αλλαγή του εκλογικού συστήματος, το γεγονός της πληθώρας των ανθυποψηφίων του από τον κεντροδεξιό χώρο, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία είναι διαφορετικά από μένα. Η υποψηφιότητά μου έχει συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά. Θα μπορούσε να είναι ο κ. Ορφανός υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας; Προφανώς όχι. Επελέγην εγώ. Ο κ. Ορφανός είχε δηλώσει την υποψηφιότητά του, δεν στρέφεται εναντίον εμού. Είναι μια υποψηφιότητα την οποία την ξεκίνησε- με όποιον τρόπο την ξεκίνησε- για να κλείσει την πολιτική του καριέρα».

Απαντώντας σε ερώτηση, για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο υποψήφιος δήμαρχος, με τον οποίον ο Νίκος Ταχιάος θα αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα», είπε ότι «προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ» και συμπλήρωσε πως "ο αντίπαλός μου πρέπει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι ένας υποψήφιος στον οποίο θα "κλείσει το μάτι" ο ΣΥΡΙΖΑ, πολύ περισσότερο δε αν κάποιος τέτοιος προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία».

Keywords
Τυχαία Θέματα