Νίκος Φίλης: Δεν τίθεται κανένα θέμα παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα

Για καθαρή νίκη της ΝΔ, αλλά και για εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ ως οιονεί κυβερνητικό κόμμα έκανε λόγο μιλώντας στο ΑCTION 24 o Nίκος Φίλης.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του EXIT POLL αλλά και στα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεγαλύτερο ή ένα

από τα μεγαλύτερα κόμματα της Αριστεράς στην Ευρώπη και το αποτέλεσμα "έβαλε στην άκρη τα σενάρια για «στρατηγική ήττα» του ΣΥΡΙΖΑ". "Δεν ψάχνουμε για άλλο κόμμα" σχολίασε ο Νίκος Φίλης.

Κληθείς να σχολιάσει την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Φίλης είπε: "Ο κ. Μητσοτάκης, όσο πανίσχυρος κι αν αισθάνεται σήμερα θα βρεθεί μπροστά σε ισχυρή αντιπολίτευση και στο πολιτικό σύστημα και στην κοινωνία. Η ευρεία Αριστερά είναι πάνω από 40%. Στα μέτρα που έχει μισοαναγγείλει ο Μητσοτάκης αν αποπειραθεί να ξηλώσει λαϊκές κατακτήσεις, θα υπάρξει ισχυρή λαϊκή αντίδραση".

Ο κ. Φίλης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδείξει μετά τις εκλογές ότι είναι κόμμα αγώνα και διακυβέρνησης, ενώ σε ερώτημα για το πόσο πιθανή είναι μια παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα σημείωσε ότι ο απερχόμενος πρωθυπουργός "είναι προστιθέμενη αξία και κεφάλαιο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρύτερη προοδευτική παράταξη". "Δεν τίθεται κανένα θέμα παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα" κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα