Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Δεν μπορώ να βάλω ένταση στη φωνή μου και να νικήσω την ασταμάτητη λασπολογία

Για τη διαφαινόμενη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις σημερινές εθνικές εκλογές μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει τα πρώτα αποτελέσματα του EXIT POLL που δείχνουν θρίαμβο του

κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο, απ' ότι φαίνεται, οι συνομιλητές του δεν τον σεβάστηκαν και δεν άφησαν να ακουστεί η άποψή του.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ένας εκ των συμμετεχόντων στη συζήτηση δεν σεβάστηκε τις διαδικασίες του διαλόγου. Μιλώντας συγκεκριμένα για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τόνισε:

"Μετά τα πρώτα θριαμβευτικά αποτελέσματα της Νέας Δημοκρατίας, με ένα πολιτικό παράπονο βγαίνω από μία ζωντανή εκπομπή που μόλις προβλήθηκε. Ο πολιτικός διάλογος και ο σεβασμός στον συνομιλητή είναι απαραίτητα συστατικά της δημοκρατίας μας. Ναι είναι αλήθεια δεν μπορώ να βάλω ένταση στη φωνή μου και να νικήσω την ασταμάτητη γεμάτη λασπολογία φωνή του πολιτικού μου αντιπάλου"

Πρόσθεσε δε ότι αυτός θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να έχουν οι πάντες φωνή. "Η διαφορετικότητα είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και ο πολιτισμός μας χρειάζεται να τη σέβεται. Με τη στάση μου και την πορεία μου αυτό θέλω να δείξω αυτή είναι η πολιτική μου κίνηση" καταλήγει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα