Νίκολιτς: Ξέρω αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ

Ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής της Βίντι, μίλησαν για την κλήρωση των ομίλων του Europa League και φυσικά τους αντιπάλους της ομάδας τους, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος προπονητής της Βίντι εμφανίστηκε ενήμερος για τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας παράλληλα πως έχει αρκετούς φίλους στην Θεσσαλονίκη:

«Έχω

πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και ξέρω αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Την Τσέλσι όλοι τη γνωρίζουν φυσικά. Σχετικά με την Μπάτε, έχω δει μερικά παιχνίδια της τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά και δε θα είναι εύκολο για εμάς, αλλά είμαι πεπεισμένος πώς και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια μας το γήπεδο θα είναι γεμάτο και αυτό θα μας δώσει κουράγιο για να πάρουμε καλά αποτελέσματα στον όμιλο».

Από την πλευρά του, ο Ζόλταν Κόβατς θυμήθηκε το πέρασμα του από την Ελλάδα και από τη Θεσσαλονίκη και εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που η Βίντι κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ:

«Η Τσέλσι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στον όμιλο, ωστόσο και ο ΠΑΟΚ και η Μπάτε Μπορίσοφ είναι δύο δυνατές ομάδες. Θα παλέψουμε για να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Φυσικά και είμαι χαρούμενος που στον όμιλο της Βίντι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, γιατί έχω παίξει στη Θεσσαλονίκη και είμαι περήφανος που θα τους συναντήσω ξανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα