Νέο teaser για το επερχόμενο Volkswagen T-Cross (VIDEO)

Με ένα νέο video, η Volkswagen δίνει αυτή τη φορά έμφαση στον «cool» χαρακτήρα του μικρότερου crossover που έχει κατασκευάσει ποτέ.

Είναι ήδη γνωστό πως το σλόγκαν του T-Cross είναι το «I am more».

Και κάτω από αυτό τον τίτλο βρίσκονται οι υπότιτλοι «I am practical», «Ι am cool» και «I am safe». Έχοντας ήδη δώσει στη δημοσιότητα ένα trailer για τον πρώτο, σειρά έχει τώρα ο δεύτερος που όπως είναι λογικό εστιάζει στο νεανικό χαρακτήρα που εκπέμπει

η σχεδίαση του μοντέλου.

Μάλιστα η Volkswagen τονίζει ότι αυτός ο χαρακτήρας υπάρχει τόσο στο εξωτερικό όσο και στην καμπίνα, με δυναμικές γραμμές και σύγχρονα στοιχεία τεχνολογίας σε κάθε σημείο.

Για παράδειγμα μπροστά το καπό, τα φώτα και η μάσκα δείχνουν ένα σώμα, στο προφίλ υπάρχουν έντονες γραμμές, πίσω το ανακλαστικό φωτός διατρέχει όλο το πλάτος του αμαξώματος, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα διχρωμίας. Συμπληρωματικά στα 12 βασικά χρώματα της παλέτας.

Όλα αυτά θα τα δούμε σε περίπου ένα μήνα στο σαλόνι του Παρισιού (4 Οκτωβρίου) όπου αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το T-Cross. Μέχρι τότε πάντως θα έχουμε δει και το τελευταίο video που θα αφορά στα συστήματα ασφάλειας του μοντέλου, οι πωλήσεις του οποίου θα ξεκινήσουν την Άνοιξη του 2019.

Πηγή: drive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα