Νέες μειώσεις φόρων εξαγγέλλει ο Τραμπ ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών του Νοεμβρίου

Νέες φοροαπαλλαγές αναμένεται να προωθήσει, πριν από τον Νοέμβριο, όταν θα διεξαχθούν οι ενδιάμεσες εκλογές στις οποίες οι Ρεπουμπλικάνοι ελπίζουν να διατηρήσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όπως προανήγγειλε χθες.

Όπως είπε, θα συναντηθεί με τον Ρεπουμπλικάνο Κέβιν Μπρέιντι, τον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, για

να συζητήσουν την ιδέα αυτή. «Θα υποβάλλουμε (προτάσεις για) επιπρόσθετες περικοπές των φόρων κάποια στιγμή πριν από τον Νοέμβριο», εξήγγειλε ο Τραμπ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη διάρκεια ομιλίας του στις εγκαταστάσεις μιας οργάνωσης η οποία εναντιώνεται στις αμβλώσεις.

Υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβριο ο Αμερικανός πρόεδρος υπέγραψε τον νόμο με τον οποίο εγκρίθηκαν μειώσεις φόρων συνολικού ύψους 1,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, που οι Ρεπουμπλικάνοι προβάλλουν ως το πιο εμβληματικό επίτευγμα της θητείας του. Οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούν να κεφαλαιοποιήσουν την καλή πορεία της οικονομίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Νοεμβρίου, τονίζοντας κυρίως τη μείωση της ανεργίας στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 17 ετών και πλέον.

Όπως επισημαίνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις εκλογές του Νοεμβρίου κρίνονται όλες οι έδρες της Βουλής των Αντιπροσώπων και θα ανανεωθεί το ένα τρίτο της Γερουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα