Νέα θεατρική παράσταση στο "στόχαστρο" παλαιοημερολογιτών και εθνικιστικών συλλόγων στη Θεσσαλονίκη

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για θεατρική παράσταση την οποία θεωρούν βλάσφημη διοργανώνουν μέλη εθνικιστικών συλλόγων και παλαιοημερολογίτες, στη Θεσσαλονίκη

Αυτή τη φορά θα διαμαρτυρηθούν για την κωμωδία "Εκκλησιάζοντες", των Μιχάλη Δαρνάκη και Μαρίας Λαφτσίδου.

Η παράσταση ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο Θέατρο Αυλαία, για 6 παραστάσεις.

Ξεκίνησε στις 23/10 και θα διαρκέσει μέχρι τις 07/11.

"Ας αποδοκιμάσουμε όλοι μαζί ειρηνικά και με εν Χριστώ αγάπη δίνοντας ολοι ΤΟ ΕΥΣΕΒΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ

ΠΑΡΏΝ ενάντια στο Βλάσφημο θεατρικό έργο που δυσφημίζει το θεανδρικό πρόσωπο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, της Μοναστικής πολιτείας και που γενικότερα αντίκειται εις την μακρά Ιερά Παράδοση της Πατρίδος και της Εκκλησίας μας.

Καλόν είναι και απαραίτητο, οι συγγραφείς του θεατρικού έργου να σέβονται τη μεγάλη Ορθόδοξη Χριστιανική παράδοση του Λαού μας και τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας.

Ρωτάμε τους συντελεστές της Παράστασης:

Έχουν στην πρόθεσή τους να προκαλέσουν το “θρησκευτικό συναίσθημα” των πολιτών της Χώρας και ιδιαίτερα τον Λαό της Θεσσαλονίκης και να δημιουργήσουν εντάσεις και πολύ περισσότερο να ζήσουμε όλοι πάλι της θλιβερές εικόνες αστυνομοκρατούμενου χώρου γύρω από την ευσεβή και ειρηνική με προαίρεση εν Χριστώ Αγάπης εκ μέρους μας διαμαρτυρίας;", τονίζουν μεταξύ άλλων στο σχετικό τους κάλεσμα οι διαμαρτυρόμενοι.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, στις 19:30, στην πλατεία Κολοκοτρώνη απέναντι από την εταιρεία θεάτρου Ε.Θ.ΘΕ.

Δείτε τη σχετική εικόνα με τη διαμαρτυρία που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο:

Keywords
Τυχαία Θέματα