Νέα επίθεση Καραπαπά σε ΠΑΟΚ και αιχμηρή απάντηση Κυριάκου (VIDEO)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αναφέρθηκε στα όσα μέσω κύκλων υποστηρίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την παρέμβαση των "ερυθρόλευκων" για το παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες".

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Ο κ.Καραπαπάς επιτέθηκε για ακόμη μια φορά

στον ΠΑΟΚ μέσω του λογαριασμού του στο facebook, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα. Όλη η Ελλάδα ξέρει τη γελοία συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα και τις αβάντες σταλινικού τύπου απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και μόνο γι αυτό δεν διώκονται για όσα έγιναν στα Γιάννενα.

Όλη η Ελλάδα γελάει με τα γκολ οφ σάιντ σε κάθε παιχνίδι, τις αβάντες μέχρι... θανάτου απο διαιτητές, παράγοντες και...τερματοφύλακες! Μιλούν για γελοιότητα αυτοί που πέρσι έκαναν περισσότερες παρεμβάσεις παρά... προπονήσεις.

Υγ.: Αντί για τις καρμανιόλες που έβαλαν να σφυρίξουν, ας σφυρίξουν οι γελοίοι της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές! Πιο αντικειμενικοί θα είναι...»

Κυριάκος: Οι... Τούρκοι έγιναν νέοπλουτοι, θα ειπωθούν πολλά, απαντήστε με φωνή

Η απάντηση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν άμεση. Πιο συγκεκριμένα ο Κυριάκος Κυριάκος μέσω facebook τόνισε τα εξής:

"Μην δίνετε καμία σημασία ποτέ σε όποιον βλέπετε να πιάνεται από τα μαλλιά του...Είναι προφανές ότι ο καθένας μας -με την αισθητική του, την ηθική του και την ευφυϊα του- θα προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του.

Είμαστε οι πρόσφυγες που μας φώναζαν "Τούρκους". Είμαστε αυτοί που άκουγαν το πρόσταγμα "να κάνουμε επενδύσεις" αλλά ξαφνικά γίναμε "νεόπλουτοι". Είμαστε οι πρώην "κλόουν" και "φιλοξενούμενοι", που τώρα μας κάνουν "κυβερνητικές αβάντες".

Θα ειπωθούν πολλά, θα επιχειρηθούν ακόμη περισσότερα, όλα με ένα στόχο: Να γίνουμε αλαζόνες, ερειστικοί, απρόσεκτοι και στο τέλος να τους μοιάσουμε.

Η δική μας δουλειά είναι να καταθέσουμε το μυαλό, τη φωνή και την ψυχή μας για τη στήριξη της ομάδας. Όχι μόνο αυτή την Κυριακή, αλλά ως τις 12 του Μάη...".

Keywords
Τυχαία Θέματα