Ν. Ταχιάος: Να ξέρετε ότι δήμαρχος θα εκλεγώ (VIDEO)

Την άποψη ότι θα εκλεγεί δήμαρχος εξέφρασε νωρίτερα σήμερα ο υποψήφιος για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

Το παραπάνω τόνισε ο κ. Ταχιάος κατά την ομιλία του στην σύσκεψη Διευρυμένης Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, παρουσία του γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη με θέμα την αυτοδιοίκηση.

"Δεν θέλω να υποσχεθώ ψέματα. Έχω

φιλοδοξίες και για τη Θεσσαλονίκη. Δεν θέλω αύριο, σε ένα χρόνο να με βρίζουν γιατί δήμαρχος θα εκλεγώ αυτό να το ξέρετε", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ταχιάος.

Παράλληλα, ο Νίκος Ταχιάος αναφέρθηκε και στην εκδήλωση για τη Μακεδονία με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου τονίζοντας ότι «όταν έρχεται ο Τσίπρας εδώ και ανακοινώνει ότι υποψήφιά του είναι η Νοτοπούλου επειδή θέλει τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία και όχι στον εθνικισμό και τον φασισμό καταλαβαίνετε ότι οι δήμοι έχουν ένα πολιτικό περιεχόμενο στο οποίο εμείς δεν μπορούμε να μην απαντήσουμε».

Σχετικά με την υποψηφιότητα του τόνισε ότι «Δεν θα ήθελα να θεωρείται ως κομματική υποψηφιότητα, είναι πολιτική υποψηφιότητα».

Από την πλευρά του ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης ευχήθηκε στον Νίκο Ταχιάο καλή επιτυχία και καλό αγώνα και κάλεσε τον κόσμο να συστρατευθούν μαζί του. «Έχουμε υποψήφιο και αυτός είναι ο Νίκος Ταχιάος. Για αυτό είμαι εγώ εδώ σήμερα, να σας ζητήσω να συστρατευθούμε όλοι σε αυτή τη μάχη διότι οι εκλογές τόσο στην περιφέρεια όσο και στο δήμο Θεσσαλονίκης είναι πολιτικές εκλογές».

Τέλος, ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος έστειλε ενότητας για τις περιφερειακές εκλογές, ενώ ζήτησε από όλους να «συστρατευθούν στην μάχη για την υποστήριξη του Ταχιάου».

«Ήρθε η ώρα ο δήμαρχος να είναι δικός μας και θα είναι δικός μας», ανέφερε ο ίδιος.

Στη σύσκεψη έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης, Θεόδωρος Καράογλου καθώς και στελέχη του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα