Θρίλερ με τον αγνοούμενο στη Βέργη Σερρών - Εντοπίστηκε το τρακτέρ του και οστά

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι έρευνες των Αρχών για τον αγνοούμενο από τα τέλη Οκτωβρίου ηλικιωμένο αγρότη στη Βέργη Σερρών, Θανάση Πολυχρονιάδη.

Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Silver Alert, ενώ έχει ασχοληθεί η και εκπομπή έρευνας αγνοουμένων «Φως στο Τούνελ» της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη.

Ο συναγερμός για τις Αρχές σήμανε χθες το πρωί, μετά από πληροφορία βοσκών που διατηρούν στάνη στην περιοχή. Από την κορυφή του βουνού στο δάσος Φλαμουρίου, πάνω από την Βέργη, είδαν

μέσα σε μία χαράδρα το τρακτέρ του ηλικιωμένου και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών και αστυνομικοί μαζί με κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών κατέβηκαν στον γκρεμό που βρίσκεται 5 χλμ. μακριά από το χωριό του αγνοούμενου και εντόπισαν το τράκτερ του, με την πλατφόρμα και τα λάδια που μετέφερε όταν εξαφανίστηκε, όπως και το καπέλο του ηλικιωμένου αγρότη.

Σήμερα το πρωί οι έρευνες συνεχίστηκαν με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ και ειδικών σκύλων ανιχνευτών και το μεσημέρι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, δύο χιλιόμετρα μακριά από το τρακτέρ, οστά ένα ανθρώπινο κρανίο και ρούχα τα οποία παρελήφθησαν και εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για νεκροψία, ανθρωπολογική ανάλυση και λήψη DNA για ταυτοποίηση.

Η συγκεκριμένη περιοχή είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες από αστυνομικούς και δεν υπήρχε καλή ορατότητα λόγω του πυκνού φυλλώματος των δέντρων αλλά και του χιονιού που είχε καλύψει μεγάλη έκταση. Μετά το πέσιμο των φύλλων και της βροχής που έλιωσε το χιόνι, αποκαλύφθηκε το τρακτέρ του αγρότη που είχε χαθεί στο τέλος του Οκτώβρη και είχε προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση των τοπικών Αρχών για τον εντοπισμό του έως και σήμερα.

Σημειώνεται ότι αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις αφού είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας εγκληματικής ενέργειας, χωρίς στην παρούσα φάση να εξαιρείται κάποια άλλη πιθανότητα.

Αυτό που δεν μπορεί να εξηγηθεί είναι πως και γιατί ο ηλικιωμένος βρέθηκε αντί για το σπίτι του στην Βέργη μετά το ελαιοτριβείο, στην κορυφή ενός βουνού, κατά τη διάρκεια της νύχτας και εν τέλει στον γκρεμό.

Προβληματισμό προκαλεί και το γεγονός ότι τα υπολείμματα της σορού που βρέθηκαν και ενδεχομένως έχουν δεχτεί δαγκώματα άγριων ζώων, αν είναι δικά του, βρέθηκαν σε αρκετά μεγάλη απόσταση σε σχέση με το τρακτέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα