Μυροφορίδης: Η Μπόκα Τζούνιορς δεν θα έρχονταν στην Ελλάδα για άλλη ομάδα εκτός του Άρη

Για το φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς, τον φετινό Αρη, αλλά και τον Νίκο Γκάλη μίλησε ο τεχνικός διευθυντής των "κιτρίνων", Παύλος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον "Libero fm 107,4":

Ο Παύλος Μυροφορίδης τόνισε αρχικά: «Ο Νίκος Γκάλης έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα, έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους. Τι μπορούμε να πούμε εμείς, πρέπει να νιώθουμε μόνο δέος όταν μιλάμε για τον Νίκο Γκάλη».

Στην συνέχεια μίλησε για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς:

«Την πρώτη μέρα που ήρθα στον Αρη και μπήκα στο γραφείο, είδα αφίσες φωτογραφίες και είπα ότι αυτό πρέπει να γίνει και φέτος. Γέλασαν και οι… καρέκλες τότε, αλλά τελικά τα καταφέραμε.
Θεωρώ ότι η Μπόκα Τζούνιορς δεν θα έρχονταν στην Ελλάδα για άλλη ομάδα εκτός του Αρη. Όταν θέλεις κάτι πολύ, συνωμοτεί ολόκληρο το σύμπαν. Προσεγγίσαμε σωστά τους ανθρώπους, το γραφείο που κανόνισε το φιλικό. Τρέχουμε για το φιλικό εδώ και 35 μέρες, δεν είναι κάτι που γίνεται μέσα σε 2-3 μέρες».

Για την σημασία αυτού του φιλικού για την ομάδα είπε: «Σημαίνει ξεκάθαρα ότι όλοι πρέπει να νιώσουμε, να νιώσουν άπαντες που είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε. Αυτό που θα νιώσουμε εκείνη την ημέρα, μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε καθημερινότητα» και πρόσθεσε: «Η Μπόκα έχει πάνω από 40 ποδοσφαιριστές, για να μπεις σε αυτό το ρόστερ, πρέπει για παράδειγμα στην Ελλάδα να είσαι στην πρώτη γραμμή».

Για την κατάσταση στο γήπεδο είπε: «Στο γήπεδο θαύματα δεν μπορούν να γίνουν, μπορεί να βελτιωθεί μόνο».

Αναφορικά με το πρόγραμμα της Μπκα ανέφερε: «Η Μπόκα θα έρθει στην Αθήνα στις 25 Σεπτεμβρίου, την ίδια μέρα θα έρθει και στην Θεσσαλονίκη. Στις 26 να γίνει μία προπόνηση, να ξεκουραστούν και την επόμενη μέρα να γίνει ο αγώνας. Η Μπόκα το αξιολόγησε σωστά, ότι πρέπει στην Ευρώπη να έχουν φίλους, οι σχέσεις καλό είναι να διατηρούνται».

Επίσης ο κ. Μυροφορίδης τόνισε για το μεγάλο φιλικό: «Πρέπει αυτό που θα ζήσουμε, να χτίσουμε πάνω του. Όχι να το έχουμε μόνο σαν μία ανάμνηση και να το γκρεμίσουμε. Δεν θα έχουν πολλοί την ευκαιρία να το ζήσουν στην καριέρα τους. Μόνο ο Νέτο είναι πιο τυχερός που θα το ζήσει για δεύτερη φορά. Αλλά πάντα υπάρχει κάτι διαφορετικό, όταν παίζεις με μία ομάδα θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Πρέπει να νιώσουν οι… πάντες, τι λείπει. Χωρίς τον Αρη δεν είναι Super League».

Keywords
Τυχαία Θέματα