Π. Κουρουμπλής: Κανένας λόγος ανησυχίας για τους εργαζόμενους στον ΟΛΘ (VIDEO)

Τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε νωρίτερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολίτικης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ.

Ο

κ. Κουρουμπλής πριν τις προγραμματισμένες συναντήσεις του με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους του ΟΛΘ, αλλά και με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων, διεμήνυσε ότι δεν τίθεται ζήτημα για τους εργαζομένους του ΟΛΘ να "μείνουν στο δρομο" με την έλευση της νέα κοινοπραξίας.

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους εργαζομένους. Εγώ αυτό που κηρύττω προς την Cosco και προς τη νέα κοινοπραξία είναι οτι οι εργαζόμενοι είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να υπάρξει παραγωγική ανασυγκρότηση των λιμανιων" ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κουρουμπλής.

Για το ζήτημα της νυχτερινής βάρδιας των τελωνειακών ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε ότι έχει πληροφορία πως το θέμα έχει ρυθμιστεί. "Είμαι αποφασισμένος να μην μείνει το λιμάνι χωρίς τρίτη βάρδια" υπογράμμισε ο υπουργός.

Αύριο Σάββατο ο κ. Κουρουμπλής θα συναντήσει τον Πρόεδρο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη και τον διευθυντή και τον διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί περίπτερα στην Διεθνή Έκθεση, ενώ το απόγευμα θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ και στην ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε το video του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα