#my_greece: Μια ξεχωριστή instaέκθεση φωτογραφίας με τις ομορφιές της Ελλάδας στη 33η Philoxenia (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Την ευκαιρία να δουν μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας, μια instaεκθεση έχουν όσοι θα επισκεφθούν την 33η Philoxenia η οποία φιλοξενείται στα περίπτερα της ΔΕΘ –Ηelexpo στη Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση #my_greece την οποία διοργανώνουν οι Greek Instagramers, βρίσκεται στην γέφυρα που ενώνει τα περίπτερα 13-15. Επισκέπτες και παράγοντες του Ελληνικού Τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία

να απολαύσουν μέσα από τις φωτογραφίες τους ένα υπέροχο εικονικό ταξίδι στα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες της χώρας μας.

Η έκθεση φωτογραφίας «#my_greece» είναι η 7η έκθεση που διοργανώνει και επιμελείται η ομάδα. Δημιουργήθηκε με την συμμετοχή 270 ταλαντούχων φωτογράφων της Ελληνικής κοινότητας του Instagram οι οποίοι καταθέτουν τη προσωπική τους δημιουργική ματιά και αφηγούνται μέσα από τα έργα τους την δική τους Ελλάδα.

Η έκθεση “#my_greece” έχει ήδη παρουσιαστεί στα Χανιά, την Αθήνα, φιλοξενείται μόνιμα εν πλω στο F/B «Ελ. Βενιζέλος» της ANEK Lines και μετά την Θεσσαλονίκη αναμένεται να συνεχίσει το ταξίδι της σε άλλες πόλεις, αποτελώντας μέρος των πολλών, πολιτιστικών δρώμενων της χώρας.

Η έκθεση συνοδεύεται από την έκδοση φωτογραφικού λευκώματος των εκδόσεων BELL. Το ποσό από τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου στην Κιβωτό του Κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους Greek Instagramers μπορείτε να δείτε (ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Δείτε τις φωτογραφίες και τι δήλωσε στο thestival.gr, η Έλλη Αγιαννίδη ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Greek Instagramers:

Keywords
Τυχαία Θέματα