Μίσσας: Η Εθνική πρέπει να είναι έτοιμη κάθε μέρα, πολύ δύσκολο παιχνίδι με Γαλλία

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, μίλησε για το αυριανό (2/9) παιχνίδι της Εθνικής με τη Γαλλία για την 2η αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος της προπόνησης:

Εθνική πρέπει να είναι έτοιμη κάθε μέρα, ανεξάρτητα από ήλιο ή βροχή. Περιμένουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που θα είναι καλύτερη από το πρώτο της

παιχνίδι. Η ήττα της από τη Φινλανδία θα κάνει τη Γαλλία πολύ πιο συγκεντρωμένη. Την έχουμε δει σε πάρα πολλά ματς. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το κομμάτι της άμυνας, ειδικά στην περιφέρεια που είναι η μεγάλη τους δύναμη και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Έχουμε συγκεκριμένες κατευθύνσεις σε κάποιες διαφορετικές μορφές παιχνιδιού της Γαλλίας", είπε ο έμπειρος προπονητής και ολοκλήρωσε τις σύντομες δηλώσεις του αναφέροντας: "Στην επίθεση όπου μπορέσουμε θα χτυπήσουμε στο τρανζίσιον και διαφορετικά θα χτυπήσουμε σε κάποιες αδυναμίες τους. Ο έλεγχος του ρυθμού είναι πολύ σημαντικός, γιατί είχαν στο προηγούμενο ματς σχεδόν το 50% των πόντων του από τον πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Θα πρέπει, λοιπόν, να μην τους το προσφέρεις αυτό, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα