Η Θεσσαλονίκη στον ρυθμό του 9ου Street Μode Festival! (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα μεγαλύτερα festival της Βόρειας Ελλάδας επέστρεψε για ένατη χρονιά στη Θεσσαλονίκη και για 3 μέρες, από σήμερα μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου υπόσχεται να σας ξεσηκώσει με διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance,

parkour, freerunning, bmx, skateboarding, longboard, βόλτες με καράβι στον Θερμαϊκό, δράσεις για μικρά παιδιά και πολλά ακόμη!

Ήδη από την πρώτη μέρα του festival τον χώρο του Fix στην οδό 26ης Οκτωβρίου 15, όπου πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά η διοργάνωση μικροί και μεγάλοι άρχισαν να μπαίνουν στους ρυθμούς του Festival. Εντυπωσιακά θεάματα με skateboard και parkour, μουσική και φυσικά ο Γιώργος Λέντζας συνθέτουν το σκηνικό, ενώ στην σκηνή θα ανέβει και ο Γιώργος Μαυρίδης!

Προσελκύοντας περίπου 30.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, το φεστιβάλ ολοκληρώνεται με εκθέσεις, σεμινάρια, παιχνίδια, δράσεις για μικρά παιδιά, και πολλά ακόμα παράλληλα events.

Φέτος, οι διοργανωτές θα έχουν στη διάθεσή τους 5 stages (3 ανοιχτά και 2 κλειστά) συνολικής χωρητικότητας άνω των 10.000 ατόμων και χώρο 3.000 τ.μ. για όλες τις παράλληλες δράσεις, που θα εξυπηρετήσουν με μεγαλύτερη άνεση, καλύτερη ακουστική και περισσότερη ασφάλεια τις ανάγκες του φετινού μας προγράμματος. Επίσης, δωρεάν λεωφορεία θα βρίσκονται σε συνεχή ροή, πηγαίνοντας FIX – Λαδάδικα, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. 9ο Street Mode Festival 1 – 2 – 3 Σεπτεμβρίου 2017, FIX – OPEN AIR (26ης Οκτωβρίου 15, στάση ΦΙΞ).

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα