Μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE. Τόλμησε και δεν θα χάσεις!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Αμερικανικής Ένωσης Δερματολόγων, 2 στους 3 άνδρες θα έρθουν αντιμέτωποι με τα πρώτα σημάδια της αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής ήδη από τα 30 τους, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, μετά την ηλικία των 50 ετών, το ποσοστό εκτοξεύεται στο 85% και ορατή πλέον απώλεια μαλλιών. Αν δεν ανήκεις στο μικρό και “τυχερό” 15%, και βιώνεις το φαινόμενο της τριχόπτωσης και της αλλαγής της εικόνας σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια. Η πρωτοποριακή μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών FUE αποδεδειγμένα επαναφέρει τη χαμένη αυτοπεποίθηση και το αίσθημα αρρενωπότητας, χαρίζοντας

100% φυσικό αποτέλεσμα.

Στηνεξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιώνAdvancedHairClinics– βραβευμένη επί δύο συνεχόμενα έτη (2016-2017) ως η καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον κόσμο – το πρόβλημα της τριχόπτωσης προσεγγίζεται σφαιρικά και εξειδικευμένα από τον διακεκριμένο Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Βεκρή και την άριστα εκπαιδευμένη Ιατρική του ομάδα.

ΗελάχισταεπεμβατικήμέθοδοςAdvancedFUE(FollicularUnitExtraction)αποτελεί την φυσική εξέλιξη της μεθόδου FUT-Strip(FollicularUnitTransplant). Σε αντίθεση με τη παλαιότερη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUT,η οποία αφήνει εκτεταμένες και δύσμορφες ουλές κατά μήκος της δότριας περιοχής, η AdvancedFUEεγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα, δίχως ράμματα και αντιαισθητικές μετεγχειρητικές ουλές.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη μέθοδος αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το φαινόμενο της Ανδρογενετικής Αλωπεκίας που προσβάλει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για την αποκατάσταση της τριχοφυΐας σε φρύδια, μουστάκι, γενιά και ουλές.

Η διαδικασία:

Η μέθοδος Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUEείναι η πιο εξελιγμένη τεχνική εξαγωγής, μεταφοράς και εμφύτευσης μεμονωμένων τριχοθυλακίων από την ινιακή περιοχή, στην περιοχή όπου εντοπίζεται η αραίωση. Πιο συγκεκριμένα, μετά τον σχεδιασμό της δότριας χώρας και την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας, τα τριχοθυλάκια εξάγονται και διαφυλάσσονται σε ειδικές, άσηπτες συνθήκες. Με την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της λήπτριας ζώνης και με τη χρήση ειδικής συσκευής εμφύτευσης, τα τριχοθυλάκια μεταμοσχεύονται ένα προς ένα στην εκάστοτε περιοχή όπου εμφανίζεται το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, δίχως ενοχλήσεις ή μετεγχειρητικό πόνο. Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά μέσα στους πρώτους 3 μήνες και ολοκληρώνονται σταδιακά στον ένα χρόνο, με επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων σε ποσοστό που αγγίζει το 98%.

Για εκείνους που επιθυμούν να απαλλαγούν οριστικά από τη τριχόπτωση, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από το εργασιακό και κοινωνικό τους περιβάλλον – γεγονός που απασχολεί κυρίως τον γυναικείο φύλο – αξίζει να αναφερθεί ότι η μέθοδος παρέχει τη δυνατότητα της «Ακούρευτης Συνεδρίας», κατά την οποία επιτυγχάνεται η επιθυμητή αποκατάσταση του τριχωτούχωρίς να επέμβουμε στο μήκος των μαλλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.advancedhairclinics.gr

ή καλέστε :

Αθήνα (Περιοχή Hilton, Βεντήρη 5): (+30) 210 6980451

Αθήνα (Κηφισιά, Λ. Κηφισίας 252): (+30) 210 6232220

Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 17): (+30) 2310 224240

Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 98-100 & Γεροκωστοπούλου): (+30) 2610 226562

Ρόδος (Εθν. Μακαρίου 28): (+30) 22410 32700

Λεμεσός (Γρίβα Διγενή 2): (+357) 25251040

Keywords
Τυχαία Θέματα