Μένουμε Θεσσαλονίκη σε Νοτοπούλου: Έχεις ευθύνη για τον αυξανόμενο αυταρχισμό της κυβέρνησης

Απάντηση στην υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, δίνει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Μένουμε Θεσσαλονίκη", αναφορικά με την εκδήλωση στον Εύοσμο και τα όσα έγιναν έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά η παράταξη με ανακοίνωσή της εξαπέλυε πυρά κατά της κα Νοτοπούλου για τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο σημείο με αφορμή την παρουσία της.

Η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης απάντησε πως δεν βρισκόταν εκεί και έκανε λόγο για fake news.

Σε

νεότερη ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Μένουμε Θεσσαλονίκη" εξαπολύει νέα επίθεση κατά της κ. Νοτοπούλου αναφέροντας:

"Η απουσία της, ωστόσο δεν αναιρεί την ουσία της ανακοίνωσής μας, ούτε την γλυτώνει από τις πολιτικές ευθύνες που έχει ως υφυπουργός της κυβέρνησης για τον αυξανόμενο αυταρχισμό της τελευταίας. Μήπως διαχώρισε ποτέ την θέση της από αυτόν, είτε χθες, είτε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου φυσικά ήταν παρούσα, όταν οι κομματικοί με περιβραχιόνια και ασφαλίτες με πολιτικά οδηγούσαν δεκάδες πολίτες στα βαν της αστυνομίας για προληπτικές προσαγωγές;

Πέρα από την φυσική της παρουσία, στην οποία πίστεψαν και οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν για την επαίσχυντη πράξη της κυβέρνησης, γιατί προφανώς και δεν αδιαφορούν για το τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, που ακριβώς έγκειται το fake news; Μήπως είναι ψέματα ότι η αστυνομία παρενοχλούσε τους πολίτες ήδη μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης, λέγοντάς τους ότι «έχουμε εντολές να αποστειρώσουμε τον γύρω χώρο»; Ή μήπως οι τόσες κλούβες των ΜΑΤ έφτασαν αρχικώς εκεί μόνο και μόνο και για την τοπική παράταξη του… Ευόσμου και τα μερικές δεκάδες άτομα που παρακολούθησαν την εκδήλωση;

Ας αφήσει, λοιπόν, η υφυπουργός τις ευφάνταστες θεωρίες περί fake news. Στο σπίτι του «κρεμασμένου», εξάλλου, «δεν μιλάνε για σχοινί». Αυτοί που ανέβηκαν στην εξουσία με τα ψεύδη του «προγράμματος της Θεσσαλονίκης», για να πράξουν τα ακριβώς αντίθετα, εκείνοι που συν-εγκαινιάζουν σταθμούς του μετρό με τα εκδοτήριά τους να είναι… πρόχειρα εκτυπωμένα πάνω σε καμβά, όσοι πανηγυρίζουν για την υποτιθέμενη αύξηση ενός κατώτατου μισθού, η οποία εν τέλει απορροφάται πλήρως από την αύξηση της άμεσης και της έμμεσης φορολογίας, δεν δικαιούνται να μιλούν για ψέματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα