Με Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ ο ΠΑΟΚ στη Μόσχα - Πρόβλημα με Μαουρίσιο

Μια μέρα νωρίτερα από το συνηθισμένο – προκειμένου ν’ αποφύγει την ταλαιπωρία του ταξιδιού παραμονή αγώνα – ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προτίμησε η ομάδα του να προπονηθεί σήμερα το πρωί στην Τούμπα και στη συνέχεια ν’ αναχωρήσει για τη Ρωσία όπου την Τρίτη (14.08) αντιμετωπίζει τη Σπαρτάκ με στόχο την πρόκριση στα Play

Offs του Champions League.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο τόσο στην τακτική όσο και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ για τη Ρωσία. Στη διάθεσή του είναι οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός , Ουάρντα , Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Στη Μόσχα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 με τα πρώτα 15′ να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Νωρίτερα, στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ενός εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Το απρόοπτο με Μαουρίσιο που είναι κανονικά στην αποστολή

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από την αναχώρησή του για τη Ρωσία, καθώς ο Ζοζέ Μαουρίσιο δέχτηκε ένα χτύπημα στην περόνη. Ο Βραζιλιάνος με αυτό το χτύπημα στο φινάλε της προπόνησης έχει ένα πρήξιμο στο πόδι, όμως δεν υπάρχει ανησυχία.

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αν και ο Βραζιλιάνος παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ταξίδεψε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης (14/8) με την Σπαρτάκ Μόσχας στη Ρωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα