Το σκάνδαλο με τον γιο Σαμαρά – Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων και τα εξώδικα

Νέο σκάνδαλο πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη ΝΔ και τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη ΣαμαράΗχηρές αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ για την απόλυση της καθηγήτριας που «μηδένισε» τον γιο του πρώην πρωθυπουργούΜε εξώδικα απαντάει ο Αντώνης Σαμαρά –«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», η απάντηση όλο νόημα του ΣΥΡΙΖΑ
μετά τις απειλές για εξώδικα από τον πρώην πρωθυπουργόΓια άθλιες πρακτικές και λασπολογία κάνει λόγο η ΝΔ

Τη σφοδρή αντίδραση τόσο του Αντώνη Σαμαρά, όσο και σύσσωμης της «γαλάζιας» παράταξης προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ για την απόλυση της καθηγήτριας που «μηδένισε» τον γιο του πρώην πρωθυπουργού λόγω αντιγραφής, με τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει ξεκάθαρη θέση κάνοντας λόγο «για έξαλλη στάση και φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, η οποία δεν εκπλήσσει πλέον κανένα».

Συγκεκριμένα, ένα σκάνδαλο από τον παρελθόν που πλήττει την οικογένεια Σαμαρά επανέφερε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός, με ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της oiele.gr.

Ο Μιχάλης Κουρουτός, δίνει τη δική του απάντηση για το θέμα της απόλυσης της εκπαιδευτικού, Φώφη Μπουλούτα που φέρεται ότι έπιασε τον γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει, όταν πήγαινε σχολείο.

Αφορμή για την επιστολή στάθηκε άρθρο, το οποίο υπογράφει ο Γιώργος Μουρούτης και το οποίο αναφέρεται στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Όπως χαρακτηριστικά άλλωστε αναφέρουν συνάδελφοί της, η Φώφη Μπουλούτα είναι η καθηγήτρια του Κολλεγίου Αθηνών που «απολύθηκε» από την οικογένεια Σαμαρά επειδή «έπιασε» τον γιο Σαμαρά να αντιγράφει. Μετά από μακρά δικαστική περιπέτεια, η Μπουλούτα κατέληξε αναπληρώτρια και απεβίωσε κτυπημένη από καρκίνο, έχοντας βρεθεί στο στόχαστρο του πολιτικού κατεστημένου.

Με εξώδικο απάντησε ο Αντώνης Σαμαρά

Άμεση ήταν η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά μετά τις αποκαλύψεις, ο οποίος αφού έκανε λόγο για χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ, προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη εναντίον του «συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες».

Άμεση όμως ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη στο εξώδικο που ανακοίνωσε ότι θα του αποστείλει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Η αποστολή εξώδικου από το Σαμαρά και η απειλή για δίκες για την υπόθεση του γιου του δείχνει πως είναι έτοιμος να διασύρει το ίδιο του το παιδί σε μια δίκη με δημοσιότητα όπου θα ακουστούν όλες οι λεπτομέρειες παρά να σιωπησει. Για σεβασμό στη νεκρή καθηγήτρια ούτε λόγος», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», η ηχηρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Με ευθείες βολές κατά της ΝΔ και των πρωτοκλασάτων στελεχών της που εμπλέκονται άμεσα στα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, ηχηρή ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρωθυπουργό μετά τον καταιγισμό των αποκαλύψεων.

«Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα. Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα –ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, κλπ- στα οποία εμπλέκονται στελέχη της: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Για άθλιες πρακτικές και λασπολογία κάνει λόγο η ΝΔ

Την οργή της ΝΔ προκάλεσε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία και έσπευσε να κατηγορήσει την κυβέρνηση για άθλιες πρακτικές και λασπολογία, βρίσκοντας νέα αφορμή να εξαπολύσει επίθεση για τις φονικές πυρκαγιές.

Συγκεκριμενα, σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Πειραιώς τονίζει πως «ενώ η χώρα μετρά ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία, το καθεστώς του κ.Τσίπρα επιστρέφει στο μόνο που ξέρει να κάνει καλά: Με κατάπτυστα δημοσιεύματα σπιλώνει ακόμη και συγγενείς πολιτικών της αντιπάλων, προτρέποντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλουν ακόμη και διώξεις στελεχών της ΝΔ.Μάταιος ο κόπος τους. Οι άθλιες πρακτικές τους να πετούν λάσπες ακόμη και πάνω από τις στάχτες έχουν ήδη καταδικασθεί στη συνείδηση των πολιτών».

Keywords
Τυχαία Θέματα