Με Βεργίνη ο Άρης στην Πάτρα για το ματς με τον Προμηθέα

Ο Δημήτρης Βεργίνης τέθηκε στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για τον αυριανό αγώνα στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα (17:30), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Έλληνας γκαρντ ακολούθησε κανονικά την σημερινή προπόνηση. Βέβαια δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά εφόσον χρειαστεί θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο έμπειρος παίκτης

των κιτρινόμαυρων τις προηγούμενες ημέρες είχε ενοχλήσεις στο δεξί ώμο, αλλά σήμερα κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης, της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του αυριανού αντιπάλου με τη χρήση video.

Μετά το τέλος της η αποστολή του Άρη αναχώρησε για την Πάτρα με τον Βαγγέλη Αγγέλου να έχει στην διάθεση του, τους εξής παίκτες:

Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκί, Χάρις, Αγγέλου.

Καμπερίδης: "Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας"

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αυριανή αναμέτρηση ανέφερε τα εξής:

“Ο Προμηθέας είναι μια αξιόλογη ομάδα, με γεμάτο ροστερ και παίκτες με ικανότητα να παίζουν σε παραπάνω από μια θέση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή του να διαφοροποιεί τον τρόπο παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση, ανάλογα με της απαιτήσεις του αγώνα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε με την ομάδα της Πάτρας στην αναμέτρηση του Κυπέλλου, τα οποία ήταν καθοριστικά για την έκβαση του παιχνιδιού”.

Keywords
Τυχαία Θέματα