Με τον Γ. Μπουτάρη συναντήθηκε η νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης

Με τη νέα υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Κατά τη συνάντησή τους, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον δήμο Θεσσαλονίκης και το πως μπορούν ορισμένες διαδικασίες να επιταχυνθούν.

Ειδικότερα, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης πως μεταξύ

άλλων τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η παράκτια συγκοινωνία, η πλατεία Διοικητηρίου το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, το Μητροπολιτικό Πάρκο., θέματα κυκλοφοριακά της πόλης και θέματα ασφάλειας της Θεσσαλονίκης.

"Είχαμε την εθιμοτυπική συνάντηση με την κυρία υπουργό η οποία δεν ήταν απλά εθιμοτυπική αλλά μια συνολικότερη ενημέρωση για εκκρεμότητες που έχει ο δήμος, πως θα ξεπεράσουμε το τέρας της γραφειοκρατίας που μας τυραννάει όλους και γενικά πρέπει να πω ότι είχαμε μια καλή συνάντηση", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουτάρης

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης δεσμεύτηκε δεσμεύτηκε πως σε θέματα που εκκρεμούν για τον Δήμο και μπορεί να συνδράμει, θα το πράξει.

Από την πλευρά της, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, έκανε λόγο για μια ουσιαστική συζήτηση για ουσιαστικά ζητήματα για θέματα που έχουν να κάνουν με τον δήμο Θεσσαλονίκης.

"Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι γι΄αυτά τα ζητήματα χρειάζεται συνεργασία μεταξύ των συναρμόδιων φορέων ώστε να μπορέσουμε να είμαστε πιο αποτελεσματική και πιο άμεση. Θα έχουμε τη δυνατότητα να τα δούμε αυτά τα ζητήματα το αμέσως επόμενο διάστημα και νομίζω ότι από την πρώτη συνάντηση φάνηκε ότι η συνεργασία μας με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης θα είναι άριστη", σημείωσε η κα Χατζηγεωργίου σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα