Σαν σήμερα η επική ανατροπή-πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν (VIDEO)

Πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την επική πρόκριση της Μπαρτσελόνα με την απίθανη ανατροπή επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το βράδυ της 8ης Μαρτίου του 2017 ήταν ιστορικό στο "Καμπ Νου", με το εμφατικό 6-1 να δίνει στην Μπάρτσα το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League, "γυρίζοντας" το 4-0 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι.

Ο Λουίς Σουάρες άνοιξε το σκορ μόλις στο 3΄ και ο Κουρζάβα με αυτογκόλ έκανε το 2-0 στο 40'.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Οι Καταλανοί ήθελαν άλλα δύο γκολ στα επόμενα 45 λεπτά για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Με πέναλτι του Μέσι στο 50΄ έγινε το 3-0 και το... θαύμα ήταν κοντά. Ομως, ο Έντισον Καβάνι στο 62΄ μείωσε σε 3-1 και έκανε τους Καταλανούς να ψάχνουν τρία γκολ σε λιγότερα από τριάντα λεπτά.

Ο Νεϊμάρ με δύο γκολ στο 88' και το 90'+1' έδωσε ελπίδες πρόκρισης και ο Σέρτζι Ρομπέρτο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το ανεπανάληπτο. Το Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν 6-1!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Ραφίνια (76' Ρομπέρτο), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (83' Γκόμες), Ινιέστα (65' Τουράν), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμαρ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Τραπ, Μενιέ (90+3' Κριχόβιακ), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κιρζαβά, Ραμπιό, Βεράτι, Ματουιντί, Λούκας Μόουρα (55' Ντι Μαρία), Καβάνι, Ντράξλερ (75' Οριέ)

Keywords
Τυχαία Θέματα