Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε ο Παναγιώτης Κοκκόρης

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, υποδέχθηκε με θέρμη στο γραφείο του τον υποψήφιο βουλευτή, καθώς τους συνδέει μακράν φιλία, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν

στην ενίσχυση των διαύλων επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της επικείμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, επισήμανε ότι το έργο της Κεντρικής Περιφέρειας της Μακεδονίας είναι αξιοθαύμαστο σε μια περίοδο μάλιστα που οι συνθήκες στην Κεντρική Εξουσία δεν ήταν οι ιδανικές.

"Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατάφερε να απορροφήσει κονδύλια, να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει έργα, σε μια περίοδο δυσκαμψίας της Κεντρικής Εξουσίας. Αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα πολιτικού, με υπομονή, επιμονή, σθένος. Συζητήσαμε τις δυνατότητες ενίσχυσης του έργου της Περιφέρειας και μια νέα εποχή συνεργασίας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη", σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Κοκκόρης.

Το κέντρο ατόμων με αναπηρία "ο Σωτήρ" επισκέφθηκε ο κ. Κοκκόρης

Το κέντρο αποκατάστασης Κοινωνικής στήριξης και δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με αναπηρίες, επισκέφθηκε σήμερα ο Παναγιώτης Κοκκόρης.
Ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, ο οποίος όπως σημειώνεται σε σχετική του ανακοίνωση, έχει αναλάβει ο ίδιος προσωπικά να προωθεί λύσεις στα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία, συνομίλησε με τον Πρόεδρο Γιώργο Λιακόπουλο, αλλά και τους εργαζόμενους του Κέντρου.

"Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στη διοίκηση αλλά και τους εργαζόμενους του Κέντρου ΑΜΕΑ "Ο Σωτήρ", γιατί εδώ τα άτομα με αναπηρία έχουν βρει το σπίτι τους. Θα πρέπει επιτέλους να γίνει σε όλους μας βίωμα ότι αυτοί οι συμπολίτες μας δεν υστερούν σε τίποτα, αν και η πολιτεία συχνά τους ξεχνά. Η διευκόλυνση της καθημερινότητας τους, με όποιες παρεμβάσεις χρειαστούν, θα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, όπως άλλωστε έπραξα και ως Γενικός Γραμματέας σε θέματα συνταξιοδοτικού-ασφαλιστικού στο Υπουργείο Εργασίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα